Covid teszt, sebek az orrban, mi a megoldás?
Jó ideje heti 2 tesztet csináltat a munkahelyem. Ez néha több is ha a doktornő bizonytalannak látja az eredményt.
Eleinte nem volt gond, de most már tesztről tesztre egyre fájdalmasabb a művelet. Utána jó ideig véres a taknyom, és úgy érzem mintha száraz, sebes lenne belül az orrom. Fáj kifújni is.
Van ilyen gondra valami orrspré vagy kenőcs vagy akármi? Valakinek tapasztalat?
Köszönöm szépen a tippeket. Az esélytelenek nyugalmával tettem fel a kérdést, hiszen még a mintavételt végző orvos is lepattintott azzal, hogy erre nincs semmi, ezt tűrni kell.
Garatból nem veszi le a mintát. Bár amilyen öklendezős vagyok, azzal se járnék jobban.
8# - szerintem is túl sok a tesztelés, de aki ellenkezik annak ott az ajtó, ki van rúgva.
Egyébként a távolságtartás megoldhatatlan ebben a többszáz fős párás üzemben. Mindig találnak fertőzöttet. Lehet ezért ragaszkodnak annyira a tesztekhez. Na de a poszt nem erről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!