Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Covid teszt, sebek az orrban,...

Covid teszt, sebek az orrban, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Jó ideje heti 2 tesztet csináltat a munkahelyem. Ez néha több is ha a doktornő bizonytalannak látja az eredményt.

Eleinte nem volt gond, de most már tesztről tesztre egyre fájdalmasabb a művelet. Utána jó ideig véres a taknyom, és úgy érzem mintha száraz, sebes lenne belül az orrom. Fáj kifújni is.

Van ilyen gondra valami orrspré vagy kenőcs vagy akármi? Valakinek tapasztalat?

2021. márc. 23. 04:38
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Coldastop szerintem jó rá.
2021. márc. 23. 04:47
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Septonasal orrspray helyrehozza.
2021. márc. 23. 04:51
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Coldastop,mellette Rinopanteina kenőcs.
2021. márc. 23. 05:31
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Garatból nem lehet mintát venni? Mondd el a problémáidat és kérdezz rá erre a lehetőségre, ha gondolod.
2021. márc. 23. 05:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tippeket. Az esélytelenek nyugalmával tettem fel a kérdést, hiszen még a mintavételt végző orvos is lepattintott azzal, hogy erre nincs semmi, ezt tűrni kell.

Garatból nem veszi le a mintát. Bár amilyen öklendezős vagyok, azzal se járnék jobban.

2021. márc. 23. 09:41
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Lehet, hogy azzal jobban járnál. A helyedben beszélnék vele. Próba, szerencse. Nem biztos, hogy öklendeznél. De persze te tudod.
2021. márc. 23. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Na, igaza lett Pócs dokinak.. Még a végén nem is a covid viszi el az embert, hanem a felesleges és örökös tesztelgetés miatt kisebesedett, gyógyulni nem tudó elfertőződés.
2021. márc. 23. 16:35
 8/10 anonim ***** válasza:
92%
Az lenne a megoldás, hogy nem kellene feleslegesen tesztelgetni..
2021. márc. 23. 16:36
 9/10 A kérdező kommentje:

8# - szerintem is túl sok a tesztelés, de aki ellenkezik annak ott az ajtó, ki van rúgva.

Egyébként a távolságtartás megoldhatatlan ebben a többszáz fős párás üzemben. Mindig találnak fertőzöttet. Lehet ezért ragaszkodnak annyira a tesztekhez. Na de a poszt nem erről szólt.

2021. márc. 23. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Ejszakara kend be kicsi Neogranormon-nal, nagyon sokat segit. Nekem egy idoben eleg gyakran volt sebes az orrom belul es reggelre mindig szepen rendbehozta.
2021. ápr. 13. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!