Pszichés hasmenés megoldására ötletek?
Ez egy elég kellemetlen téma számomra. Alapvetően jó gyomrom van, nem érzékeny a tejre és hasonló dolgokra sem, a keveredő ételeket is fel tudja dolgozni (gondolok ezalatt olyanra, ami nem passzol egymáshoz mint pl paradicsom meg tej vagy ilyesmi). Ezek miatt gondolom, hogy pszichés eredetű a gondom. Néha rám jön a "pánik" olyan helyeken ahol tudom, hogy ha elmennék wcre és hang is jönne akkor mindenki hallaná és annyira stresszben vagyok miatta, hogy konkrétan rám is jön. Jellemzően a munkahelyem is ilyen, így eléggé megnehezíti a mindennapokat ez a probléma. Volt olyan, hogy hazudnom kellett a főnöknek valamit, hogy miért megyek haza, közben meg csak azért mert iszonyatos hangokat adott ki a hasam és éreztem, hogy mennem kell. Néha itthon is előfordul de azt jobban tudom kezelni. Biztos, hogy pszichés mert ha egyedül vagyok a munkahelyen akkor nincs semmi gond. Próbálom terelni a figyelmemet és próbálok megnyugodni, hogy ez hülyeség de általában nem sikerül. Néha imodiumot is veszek be, de csak ritkán mert nem akarok rászokni erre a "megoldásra".
Hogyan oldhatnám meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!