A vakcina regisztrációra ajánlott külön email címet használni?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok kifejezetten paranoid, de ha tényleg annyit spammelnek, amiket hallok-olvasok, akkor nem adnám meg az alap címemet erre a célra.2021. ápr. 10. 09:44
1/5 anonim válasza:
Nekem sose küldenek semmit, mert nem kértem.
2/5 anonim válasza:
ha nem jelölöd be a kapcsolattartást, nem küldenek semmit.
3/5 anonim válasza:
El kell olvasni, hogy mit "írsz alá". Mielőtt rányomsz a regisztráció gombra, be lehet ikszelni, hogy akarsz-e friss infókat kapni. Ha nem ikszeled be, akkor nem fognak maileket küldeni. Több családtagom januárban regisztrált, senki nem kapott még semmilyen mailt, pedig van, aki már mindkét oltást megkapta.
4/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy, ezeket a szerencsétleneket tuti rendszeresen feltörik, és kijutnak az adatok, aztán spam 😳
Mondjuk sajnos azt is el tudom képzelni, hogy ez a brigád eladja kéz alatt marketing célra az adatbázist is 🙄
5/5 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy a háziorvos is azon a mailcímen fog keresni. A legtöbb orvos tudtommal telefonon intézi ezt, de van aki mailben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!