Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » AstraZeneca vakcina okozhat...

AstraZeneca vakcina okozhat halált?

Figyelt kérdés
Nagyon aggódom, a szüleim azzal lettek beoltva, édesanyám életében 2x volt lázas most mégis felugrott neki és rázza a hideg, apám szintén lázas és nagyon fáradékony, én pedig agyon aggódom magam miatta, kérlek nyugtassatok meg hogy nem lesz bajuk!

2021. ápr. 6. 23:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
35%

#19 #20

Mindenfelől lehet hallani, hogy különböző koronavírus elleni vakcinák beadatása után haltak meg más-más korosztályú emberek. De ha ez nem is lenne elég, tudnod kéne, hogy minden egyes oltásba halnak bele emberek (rengetegbe csupán csak elenyésző számú, de attól még vannak olyanok), és perpillanat még a hosszútávú mellékhatásaikat sem tudjátok ezeknek a vakcináknak, amik pedig akár halált is okozhatnak majd a gyengébb immunrendszerűeknek, időseknek. Nem tudom miért terjesztitek, hogy kutya bajotok nincsen a beadatása után, mert ez még csak a jelenlegi állás.

2021. ápr. 9. 18:11
 22/26 anonim ***** válasza:
37%
Hol hallasz ilyeneket? Egyszer mesélnéd el azt a hosszútávú mellékhatást, amit csak önmagában okoz a tüskefehérje, de a teljes aktív vírussal együtt nem..
2021. ápr. 9. 18:15
 23/26 anonim ***** válasza:
61%
Okozhat. Nem véletlenül függesztették fel külföldön az astrával való oltást. Sokan haltak meg tőle
2021. ápr. 10. 13:38
 24/26 valaki : ***** válasza:
57%
Még egyszer mondom, a kérdező szülei már megkapták. Tuti, hogy van másik ilyen kérdés úgy általánosságban, ott írjátok azt, hogy ki mit hallott, hányszor lehet tőle egy nap meghalni. Ne itt, itt már senkit nem kell meggyőzni, se lebeszélni. Megkapták és kész, kívánjatok jó egészséget, nyugtassátok meg vagy ne írjatok. Lehet, hogy szomorú lesz tőle, gondoljatok erre is.
2021. ápr. 11. 23:29
 25/26 anonim ***** válasza:
51%
Sztem már csak a rémhírek okozta pánikba halnak bele az Astrazenecával oltottak, közben legnagyobb valószínűséggel aljas lejárató kampány az egész.
2021. ápr. 12. 14:05
 26/26 anonim ***** válasza:
44%

Egy napig fájt mindenem, belázasodtam, azóta kutya bajom. Anyám, anyósjelölt, több barátnőm kapta, ugyanezt tapasztalták. 2.nap már nem volt semmi bajunk. Az Astrát (és már a Janssent is, és amint kap EU-s engedélyt, a Sputnikot is) a Pfizer igyekszik lejáratni, hogy egyeduralkodók legyenek a piacon. A Modernát békén hagyják, mert nagyon kicsi a gyártókapacitása.

Bármelyik vakcina jobb, mint a Covid-19.

2021. ápr. 12. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!