Kik azok az okosak akik még mindigbeadatnák maguknak az Astrazeneca vakcinát?
Járványban meghalnak több millióan, nem is beszélve a már bizonyított hosszabb távú következményekről, szövődményekről=jáj biztos hazugság kamu hiszti influenza
Oltástól meg rettegnek pár eset után.
Még nem regisztráltam, de már nagyon unom a sok ostoba barmot, aki pár cikk elolvasása után diplomás virológusnak, orvosnak hiszi magát és erőszakosan téríteni akar. Minap olvastam olyat, hogy család beterrorizálta a nagymamát, ne merjen oltakozni, erre szegény titokban elment. Utána ott szidták szerencsétlent. Ezek már tényleg agybeteg emberek.
4
Te ilyen lato kepessegekkel rendelkezel? Vagy milyen statisztikabol szurted ezt le? Jo lenne, ha nekunk, tudatlanoknak is megmutatnad.
"mekhal". Aztaku. rva.
20 millió oltás után 5 trombózis. Oda ne rohanjak. Még a fogamzásgátlótól is nagyobb eséllyel patkolok el, mégis szedem vagy 4 éve.
Azért, mert te debil vagy, még nem mindenki az.
Az egyik legfájdalmasabb dolog az életben: elviselni a nagyon buta embereket, akik okosnak hiszik magukat.
Szerintem ez a kérdés nem érdemel választ, a kérdező nem lesz képes semmit fefogni.
"Kedves" Kérdező!
Te a médiából táplálkozol, és sajnos mindent el is hiszel neki. Pontosan az ilyen emberek azok, akik azt hiszik magukról, hogy az ő véleményük a tuti. Érdemes azonban nem csak otthon ülve olvasgatni, hanem máshonnan is tájékozódni. Nekem egy csomó orvos ismerősöm mondta azt, hogy mindennel csak pfizer-rel nem, mert semmit nem tudunk róla, a bejuttatott fehérje a saját fehérjével nem mindig fér el, ezért évek múltán autoimmun betegséget okozhat. És én elhiszem nekik, mert különböző helyről, különböző orvosok mondták. Az Astrazenecához pedig annyit, hogy ha esetleg beszélsz nyelveket, érdemes a bbc-n és német oldalakon is informálódnod, mert azt nem tudom tudod e, hogy a Pfizer/Biontech meg akarta venni 2014-ben az Astrazenecát. Most is adott neki ajánlatot, és érdeke, hogy minél rosszabb hírek keringjenek a cégről, mert a részvények már 20%-ot estek. Politika? Lehet, nem tudjuk.
Neked jogod van a véleményedhez, nekem meg jogom van neked azt írni, hogy erőteljes véleményalkotás helyett tessék tájékozódni több oldalról, mert akkor máris árnyaltabban látja az ember a helyzetet.
Semmi sem fekete-fehér, és még sokat kell még tanulnod az életről.
16:15 Én nem csak az alapján tájékozódok amit a kormány mond, meg amit random emberek írnak itt-ott. Hanem nekem is vannak orvos ismerőseim. És ők mondták, hogy szinte minden nap érkezik bejelentés, hogy az Astrazeneca oltás utáni pár nap vagy hét múlva rosszul lett vagy meghalt valaki. És ha ez nem lenne elég én ismerek is ilyen embereket, 3-4 embert. Ismerek olyat is aki a moderna miatt került bajba. De csak 1 embert. De nála enyhe epilepsziát váltott ki. 1 ismerősöm, ismerőse is trombózis kapott az astrátol. Na meg 1-ik ismerősöm pedig cukorbeteg lett. És az orvosok akikkel beszéltem erről. Azt mondták, hogy a Pfizert, Modernát, Astrazenecát kerüljem. És azt mondták ha biztonságos vakcinát akarok kapni és jó védelmet is akkor ott a: Jannsen, Sputnik, CureVac, Novavax
És a kínai vakcinák is biztonságosak. Viszont az nem véd meg jól. És tényleg a másik az, hogy elvileg az Astra sem védene sokkal jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!