Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Astrazeneca oltást kapok...

Astrazeneca oltást kapok majd. Milyen mellékhatásai vannak?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
Nekem aznap este jelentkeztek a tünetek, rossz közérzet, izomfájdalom, hidegrázás, fejfájás. Éjszaka nagyon rosszul aludtam, érzetre hőemelkedésem is volt, de nem 100% mert nem mértem lázat. Másnap reggel még kicsit kómás voltam, de aztán napközben már kutya bajom nem volt, teljesen jól éreztem magam.:) Egyedül a karfájás húzódott el, 3-4 nap volt, mire fájdalom nélkül tudtam mozgatni, és mindennapi tevékenységeket végezni vele.
2021. ápr. 8. 09:02
 12/12 anonim válasza:
Én kedden este ötkor kaptam meg. Aznap még nem volt semmi bajom. Másnapra fájt az oltás helye, annyira, hogy nem lehetett hozzáérni. Emellett fájt a torkom és egész nap lázam volt. A láz és a vérrögök miatt is Aspirint szedtem, összesen hetet vettem be, de nem vitte le teljesen. Közben a torokfájásom aznap elmúlt. Aztán éjjel már csak szakadzva vettem a levegőt. Eléggé kiütött. Bíztam benne, hogy reggelre kutya bajom nem lesz. Az oltás helyéhez ma már hozzá lehet nyúlni, de azért még fáj. A láz vizsont nem múlt el. Javasolták a Nurofent és a vérrögök ellen a paradicsomlevet, úgyhogy szótfogadtam. A Nurofen jobban működik, mint az Aspirin. Amit semmiképpen se vegyen be ilyenkor az ember az az Algopirin. Vérrögöket tud okozni. Nekem amúgy is van trombózishajlamom. Arra szedek vasat meg folátot (nem folsavat). Ezt másnak is tudom ajánlani.
2021. ápr. 8. 14:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!