Mással is elő szokott fordulni hogyha csinál valamit, annyira belefeledkezik hogy nem vesz észre hogy nagyon kell már vécézni és a vége az lesz hogy bekakil? F
Figyelt kérdés
Igazából szervi bajom nekem nincsen, alergiaim vannak étel alergiaim, de jól vagyok, viszont van Autizmus spektrum zavarom meg ilyen hülyeségeim, és van egy olyan dolog, hogyha valamit csinálok, valamibe belemerülök, akkor nem veszem észre hogy kakilnom kell, és hiába is próbálok már elmenni amikor már észreveszem, mert egyszerűen bemegy A pelenkába.tegnap 19:22
2/9 anonim 

válasza:

Ha pelenkát hordasz akkor nem is kell kimenni a wcre alapból sem
3/9 A kérdező kommentje:
Azért hordok pelenkát meg ilyenek történnek velem! Viszont ha odafigyelek akkor mindig el tudok menni vécére időben, de ha valamibe bele feledkezem egyszerűen bemegy
tegnap 19:33
4/9 anonim 

válasza:

Olyan nincs! Az inger jóval előre jelez, már aki odafigyel rá!
Olyan van hogy figyelmen kívül hagyod, tartogatod, aztán az utolsó pillanatban úgy jön hogy már nem tudod kontrollálni és...
6/9 anonim 

válasza:

A pelenka biztos nem segít abban, hogy ez ne történjen meg. Szerintem ha nem lenne rajtad, jobban figyelnél, hogy időben menj wc-re.
7/9 anonim 

válasza:

Vagy ha úgy jársz mint én anno, hogy a sok zsíros kenyérre ráittam a meleg teát... ott már semmilyen kontroll nem segít csak a sprint és a wc! :)
8/9 anonim 

válasza:

Nem, ez általában nem szokott előfordulni a felnőtt, egészséges emberekkel.
9/9 anonim 

válasza:

Ilyen idős korban fordul elő.Az érzés gyorsan jön.A mozgás lelassul,egyszerűen nem érsz oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!