Mit gondoltok azokról, akik ropogtatják az izületeiket? Ti is szoktátok?
Figyelt kérdés
Persze az izületek meguktól is ropognak néha.2021. ápr. 5. 10:53
1/9 anonim válasza:
Hülyét kapok tőle. Persze nem attól, mikor véletlen roppan, hanem mikor valaki direkt csinálja.
2/9 A kérdező kommentje:
De mi zavar rajta, olyan mint amikor valaki csikorog a krétával a táblán?
2021. ápr. 5. 11:28
3/9 anonim válasza:
en is ropogtatom a nyakam, hatam es a kezem. tudom hogy nem tesz jot. a kornyezetem mindig beleborzong, attol felnek hogy bajom lesz. ez olyan mint amikor valakit tokon rugnak, neked faj pedig csak latod.
4/9 anonim válasza:
Igen, számomra pont ugyanolyan idegesítő.
5/9 A kérdező kommentje:
#3-as!
Én nem tudok róla, hogy rosszat tenne a ropogtatás.
2021. ápr. 5. 12:26
6/9 anonim válasza:
Az izületek kiroppantása nem tesz kárt az izületben.
Az izületi nedvben keletkezett "buborékok" adják a roppanó hangot. Viszont ha fáj akkor nem célszerű csinálni mert akkor lehet hogy sérülnek a porcok.
7/9 anonim válasza:
Én 35 éve ropogtatom az ujjaimat. Tök jó.
8/9 anonim válasza:
Ha nem roppantom ki a hátamat és az ujjaimat, akkor nem tudok elaludni:D
9/9 anonim válasza:
Szeretem "ropogtatni" az izületeimet, imádom azt a hangot! 🤗 Az is kellemes ha az ág ropog, vagy ha a kutyám eszi a száraztápot! Ezeknek is hasonló hangja van!
Szoktam asmr videókat is nézni/hallgatni ahol csontkovács ropogtat ki embereket...😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!