Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hátfájdalommal mit lehet...

Hátfájdalommal mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Tegnap este óta rosszul lettem, fejem fáj, hányingerem lett, utána a hasam görcsölt. A közérzetem kicsit rossz, a fejem fáj még, meg a torkom. Azt tudni kell, hogy sokszor begyullad a mandulám. Tudom ki kéne szedetni, de nem merem. Nagyon félek az ilyenektől.

Na de ami a legrosszabb, hogy a hátam közepe, mega derekam nagyon szúr. Semmi nem jó, sehogy lenni. Se feküdni, ülni stb. Meg ez nem olyan fájdalom, hogy becsípődött vagy csak fáj. Mert mostanában szokott 2 gyerek mellett. Ez valahogy más. Arra gondoltam, hogy lehet megfázott. Amit nme értem, hogy hogy, mert mindig felvagyok öltözve, sosincs kint a derekam.

Ha megfázott azzal lehet valamit kezdeni? Mert nagyon kínlódok. Vagy ha nem múlik, akkor holnap orvos? Sose volt ilyen nekem. Ezért nem tudom. Felfázva se voltam soha.

2021. ápr. 5. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt is a betegség okozza. Vagy nekem attól is szokott lenni, ha sokat fekszem, akár betegség miatt is. Ettől még persze nem hülyeség orvost megkérdezni, én is elmentem egyszer erős hátfájás miatt, és meghallgatta a mellkasomat, gondolom egy esetleges szívproblémát akart kizárni.
2021. ápr. 5. 09:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Háziorvosi ügyeletet hívd fel!
2021. ápr. 5. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!