Ki hogy viseli a Covidot lelkileg?
Figyelt kérdés
Azt érzem hogy beleroppanok, a folyamatos rettegésbe, a bezártságba. Van egy 1 éves kisfiam, így a napjaim körülötte forognak. Haszontalannak érzem magam amiért nem dolgozom, nincs sikerélményem, pénzt se keresek. 16 éves korom óta dolgoztam suli mellett is, így biztosan ez is hiányzik. 3 éve próbálkoztunk már babával mire sikerült, úgy elterveztük hogy milyen jó lesz, kirándulunk együtt mehetünk szállodába, babaúszásra, stb. Ezekből persze semmi sem lett, alig talàlkozunk a rokonokkal is, nem hogy új ismertségeket tudtunk volna kötni. Sok anyukával tartom a kapcsolatot interneten keresztül, de ha szóba jön a találkozás lehetősége inkább hárítok mert félek a vírustól. Éjjel amikor végre aludhatnék pár órát, csak kattog az agyam hogy korábban álmomban se gondoltam volna hogy ilyen előfordulhat, vajon meddig fog ez tartani, mikor élhetünk megint normális életet. Teljesen bepánikolok attól a gondolattól hogy ez így fog maradni, fogalmam sincs hogy hogyan tudnám elhesegetni a negatív gondolatokat mielőtt belekattannèk ebbe az egèszbe.2021. ápr. 5. 00:10
1/2 anonim válasza:
kb sehogy....
Ugyanúgy melózok, ugyanúgy hazajövök ahogy a kovid előtt is tettem. Nekem nincs homeopátiás office, meg ilyen általam a TVből ismert dolgok.
Érdekes is lenne kátyúzni az udvaron a főutat meg a pályát.
2/2 anonim válasza:
Rosszul. Kiderült, daganatos beteg vagyok. Sikerült időben észrevenni, nagyon jók lennének alaphelyzetben a kilátásaim. De most nagyon félek. A kórházi kivizsgálásom közben, a legfontosabb vizsgálatok előtt két szobatársamról is kiderült, hogy Covidos. Hazaküldtek azzal, hogy ha letöltöm a karantént, negatív teszttel visszamehetek. Rá két napra rajtam is kijöttek a tünetek. A Covidból hamar sikerült kijönnöm, lett is egy negatív tesztem utána. Csak közben megváltozott a protokoll, már 48 órán belüli teszt kell. Újrateszteltek, a pcr pozitív lett. Már nem vagyok karanténban (attól még itthon vagyok a csontfájdalmaim miatt), nem vagyok fertőző állítólag, mégsem mehetek vissza negatív teszt nélkül. Másfél hónapja várok egy csontvelö mintavételre, és egy teljes teströntgenre, és hogy elkezdődjön a kemoterápia. Ha még egyszer-kétszer ez megismétlődik, már rosszabbak lesznek az esélyeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!