Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » "Férfi 100 kg alatt karácsonyf...

"Férfi 100 kg alatt karácsonyfadísz" most covid alatt is olyan vicces?

Figyelt kérdés

Ugyanis a "karácsonyfadíszek" érdekes módon életben maradnak, míg az "igazi férfiak" akik nem karácsonyfadíszek azok tömegesen halnak bele a vírusba az elhízás miatt.

Mivel a túlsúly akár háromszorosára növeli a vírus súlyos lefolyásának esélyét.

2021. ápr. 4. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
56%
#20 Pontosan! Csak sokan ezt nem hajlandók belátni. Ha neadjisten lesz magyar variáns, remélem, nem a magyar népet fogja tükrözni XD
2021. ápr. 5. 21:37
 22/61 anonim ***** válasza:
33%
"Tény, hogy Mo-on van szinte a legtöbb dagadt férfi. És az is tény, hogy a legtöbb halottunk is lassan." véletlenül se a szétcseszett egészségügy, meg a totálisan alkalmatlan kormány miatt ugyebár... Csak nem narancsagyúnak tetszik lenni?
2021. ápr. 6. 13:00
 23/61 anonim ***** válasza:
87%
Értjük, amit ezzel mondani akarsz, de azért egy nálad magasabb, szélesebb csípőcsontú, deltás hátú, gyúrós srác megvan 100 kiló anélkül, hogy te orvosilag beleköthetnél. Persze Kocsma Józsi bácsiéknak meg még akik ezzel takarózni szoktak, valóban sok.
2021. ápr. 6. 13:17
 24/61 anonim ***** válasza:
68%

#22 nyisd már ki a szemed! :D Az egeszségügy dolga, hogy fitten tartson, és bevásároljon helyetted meg még főzzön is rád egészségesen? Addig amíg az emberek így állnak az egészségükhöz (segítek: lesz*rják), addig bizony az egészségügynek is rengeteg dolga lesz, túl lesznek terhelve. Ha feleennyi elhízott ember lenne, sokkal kevesebb lenne a krónikus beteg, illetve a koronavírus lefolyása is más értékeket mutatna.

Ráadásul amióta megjelent a vírus, egyértelmű, kikre veszélyes, azóta eltelt egy év, és nem történt drasztikus változtatás (tisztelet a kivételnek). Mindenki ugyanúgy, vagy még jobban tesped otthon, reggelire péksüti, ebédre pizza kólával, este zabálják a chipset a tv előtt. Aztán persze jön az "ez sajnos genetika", meg az egyéb hasonszőrű kifogások, és nagyrészt az ilyenek miatt szív az ország és a világ, mert ha figyelnének magukra, nem lenne ennyire veszélyes rájuk nézve (ettől függetlenül az idősekre igen, de tőlük most tekintsünk el). Csak akkor jogos a kérdés, ha ők szarnak a saját egészségükre, miért én vagy mások szívjanak miattuk??

#21 voltam

2021. ápr. 6. 14:49
 25/61 anonim ***** válasza:
40%
#23 persze, de azért nézz körül, hány ilyet látsz...
2021. ápr. 6. 14:50
 26/61 anonim ***** válasza:
70%
Sose értettem ezt a mondást. A 100kg fölöttiek jobban hasonlítanak egy gömbdíszre.
2021. ápr. 6. 14:53
 27/61 anonim ***** válasza:
59%
Azért gondolkodj el rajta, ki selejtesebb: a kövér, vagy az olyan beteg agyú, aki attól érzi magát többnek hogy másokat csesztet, megaláz...
2021. ápr. 6. 19:10
 28/61 A kérdező kommentje:

# 27

ez így van. Aki a 100 kg alatti férfiakat karácsonyfadísznek nevezi, alázza, az tényleg beteg agyú.

2021. ápr. 6. 19:31
 29/61 anonim ***** válasza:
68%
Gondolhattam volna hogy SZÁNDÉKOSAN nem fogod fel miről dumálok. Olvasd szépen vissza a válaszokat, a bájos "zsírdisznós" szövegtől kezdve a többin át. De ugye aki egy vékony testen kívül semmi érdemet nem tud felmutatni, attól normális modor se várható el.
2021. ápr. 6. 19:43
 30/61 anonim ***** válasza:
100%
Én kórosan elhízott srác vagyok, de én is kihevertem itthon bár ritka szarul vagyok. K*rva egészségtelen ez az elhízás, és könnyen beletörhet most 1 ilyen betegségbe a bicskája egy nálam szerencsétlenebb társamnak. Szerintem nincs igazi férfi ideál, mindenkinek más jön be, én nem várom el hogy másnak bejöjjek így, hisz magamat se szeretem jelenlegi formában. De persze aki elhízott nagyobb kockázati tényező, főleg ha még mellette van pár betegsége akkor eléggé húzós menet is lehet, de kívánom hogy mindenki vészelje túl ezt a nyavaját.
2021. ápr. 11. 02:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!