"Férfi 100 kg alatt karácsonyfadísz" most covid alatt is olyan vicces?
Ugyanis a "karácsonyfadíszek" érdekes módon életben maradnak, míg az "igazi férfiak" akik nem karácsonyfadíszek azok tömegesen halnak bele a vírusba az elhízás miatt.
Mivel a túlsúly akár háromszorosára növeli a vírus súlyos lefolyásának esélyét.
És én még azt hittem hogy csak a "tiszteletreméltó" nőtársaim tudnak olyan pi.csák lenni, hogy másokat marnak a súlyuk miatt (ha már csak egy feszes segg minden érdemük) de a hapsik ugyanolyan szánalmasak.
A száz kilós duma meg még abból az időből származik, mikor egy soványabb ember szimplám belehalt olyan betegségbe normális orvos híján- amit egy kövér, ha durva súlyvesztéssel is, de túlélt. Nagyanyám korúak hajtogatták sokat, pedig magam is negyven múltam.
Amúgy ha én férfi létemre 71 kiló vagyok, akkor én mi vagyok? Ez még karácsonyfadísznek is kevés!
XD
Voltam mindkét oldalon, nő vagyok.
Apám amíg 170 cm/ 65 kg voltam ledisznózott (miközben ő hajnalban is evett), amikor lefogytam 56 kilóra, akkor abba kötött bele (minek járok edzőterembe az nem mozgás, az szar, hová fogyok már).
A mellem ráadásul nagy, és emiatt rengeteg becsmérlő, bújtatott-nyílt beszólást kaptam nőktől. Igen, nőktől. Egyik legjobb barátnőm nekem ecsetelte, hogy milyen undorító xx híresség a nagy melle biztosan gusztustalanul lóg. Mondtam neki, hogy nekem is akkora a mellem. Jaa ő nem úgy gondolta.
A dohányzás vagy drogozás nem vált ki ekkora gyűlöletet az emberekből, mint másnak a külseje.
Én azt vettem észre, hogy azok a nők szeretnek ilyeneket mondogatni, akik nagyon adnak a külsejükre, de a férjük túlsúlyos.
fa szság
82 kilós Jeff Dahmer megeszo őket vacsorára
17
Szó szerint. Ha jól tudom, ő legalább 2 méter magas, szóval szerintem több mint 82 kiló. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!