Reggelre megszáradt vér csík a számból?
A szàm sarkából vér folyt ki éjszaka. Reggel majdnem elájultam mikor megláttam a tükörbe.
Soha az életben nem történt még velem ilyen. Bújom a netet (orvos hiányában) de semmi ilyesmit nem találok.
Nem fáj a torkom, nem vagyok beteg. Nem haraptam el a szàmat. Alaposan átnéztem.
Valakivel történt már ilyen?
Majd a hàziorvosnak elküldök a képet emailben hátha tud online okosat mondani.
Lehet éjjel csikorgattad a fogad és valamelyik fogadnál az ínyed elkezdett vérezni. Vagy az ajkad kiszáradt, elrepedt és kicsit bevérzett. De ez hamar gyógyul lehet azért nem látod már.
Ha fogmosáskor véres a köpet, akkor az ínyed volt az.
Én egyszer úgy keltem kiskoromban, hogy szó szerint a fél arcom alvadt véres volt. De úgy képzeld el, mint a terminátornak ahogy az egyik fele az arcának robot, nekem úgy az full vér volt a hajamtól az államig. Vérzett az orrom, és nem keltem fel rá. Belenéztem a tükörbe és mint valami horror film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!