Hogyan lehetne femininebb testem biológiailag férfiként?
Hogyan lehet hormonblokkolókat/ösztrogént kérni? Vagy hogy működik ez? Tornával lehet homokóra-alakom? Ezt pszichológusnak kell előírnia?
Ui.: nem transz vagyok, egyszerűen csak jobban szeretnék egy ilyen androgün kinézetet
Az ösztrogéntől sem lesz homokóra alkatod felnőtt férfiként ,sok nőnek sincs .. A csontozatodat semmilyen hormon nem fogja átformálni
Női ruhák,meg kitömött melltartó, borotválkozás,smink,női hajviselet .. ilyen "megoldásokat" tudok elképzelni a problémádra
Fujj, te férfiként akarsz női alakot???
Megáll az eszem.
#3 Bocsi, hogy a saját testem 😂
Egyébként genderfluid vagyok, csak nem akartam beleírni, mert úgy többen betámadnak, de mostmár mindegy xddd
A homokóra alakon segíthet a fűző. A legalbeautynak sokféle fűzője van, férfi és női is, edzéshez és hétköznapokra való.
(Sok nő annyit edz, hogy elveszti a derekát, fittnesszguruknál lehet látni ezt, a rengeteg izom miatt egy vonalba kerül a csípőjük és a derekuk. Erre azt találták ki, hogy sportfűzőben, sportövben edzenek és láthatóan karcsúsodik a derekuk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!