Ha a tetőzés után még berobbannak a mutánsok is, de addig voltam oltakozni, akkor utána átoltanak egy másik vakcinával, vagy elég csak ráoltani ugyanazzal amit kaptam?
Még nem olvastam olyat, hogy hatással lenne szédülésre, de persze ez nem jelent semmit, csak azt, hogy én nem tudom. Ha tényleg BPPV, akkor ugye ott kis mészkőkristály kerül rossz helyre a belső füledben, az egyensúlyozószervben. Gondolom mutatták a tornákat, amivel ki lehet mozgatni őket, gyógyszert sajnos nincsen rá, csak hányingert lehet csillapítani.
Szerintem, ha a vakcina szédülést okoz, az inkább pszichés jellegű, vagy allergiás reakció miatt alakulhat ki, ami pedig nagyon ritka.
Sajnos nekem a torna olyan szédülést okoz, hogy a belemet is kihányom tőle miközben mindjárt meghalok, így ez kilőve. Helyette betahisztint szedek csak... de bizonyos fejpozíciók ugyanúgy kiváltják nálam a szédülést.
Többen számolnak be szédülésről a vakcina beadását követően, ezért gondoltam rá, hogy mivel bennem megvan a hajlam, nem tesz-e rosszat ilyen téren a vakcina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!