Biztos, hogy júniusig nem lesz covid-tetőzés?
Figyelt kérdés
A jelen tendenciák mellett én szinte elképzelhetetlennek tartom, hogy még 3 hónapig el lehessen húzni.2020. márc. 28. 14:05
2/8 A kérdező kommentje:
Nem. :D
2020. márc. 28. 14:14
3/8 A kérdező kommentje:
Csak egyre több nálunk is a beteg, ami jelen helyzetben várható is volt. És még csak március vége van.
2020. márc. 28. 14:15
4/8 anonim válasza:
Senki nem tudja megjósolni mikor éri el a csúcspontot, ahonnan kezdve majd csökken a fertőzöttek száma. Ilyen renitens magatartás mellett az emberek részéről meg főleg nem lehet megmondani. Minél inkább nem tartjuk be az óvintézkedéseket annál több lesz a fertőzött.
5/8 A kérdező kommentje:
Rajtam nem múlik! Lassan 3 hete vagyok itthon home office-ban. Azóta a legnagyobb "tömeg", ahova mentem, a családi ebéd volt a két családtagommal, és ők is ugyanígy vannak ezzel.
2020. márc. 28. 14:25
6/8 anonim válasza:
Ha az országban is annyi a a hülye mint itt a gyíkon,
akkor elég nagy baj lesz idehaza.
Csak ma találkoztam három olyan jellegű kérdéssel, hogy
"ugye te sem hiszed el, hogy van ez a vírus"?!
7/8 anonim válasza:
Dehogy júniusban lesz. Április vége felé. Nyugodtan visszatérhetünk rá májusban.
8/8 anonim válasza:
Ha nèznèd a tvèt kisfiam,tudnàd h azok az intèzkedèsek amiket most hoz ill hozni fog a kormàny,Az azt a cèlt szolgàlja h ne ojan rohhamossan inuljon meg itt is a vírus mint a többi orszàgokban.Tehàt a lassítàs.Ha így halad minden ès ha sokan OTHON MARADNAK,akkor mèrt ne lehetne elhúzni?Szerintem a te èrdeked is h ellàssanak normàlisan ha oda kerül a sor.Ne pedig azt mondjàk h annyi a beteg h veled meg majd lessz ami lessz, mert hiàba fozeted rendesen a tb èt sajna nem kerül ràd sor.😕😕😕😕😕😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!