Van itt olyan, aki elkapta a vírust és utána hullott a haja?
Én sem írtam semmi trágár dolgot.
Köszönöm a válaszod. Igen ha stresszes vagy, akkor lehet, hogy "csak" attól.
Hat en azert eleinte mindenen kepes vagyok nagyon stresszelni aztan utana elengedem a dolgot😀 de ez miota elek igy van, a hajam meg 1-2 honapja hullik nagyon🤷🏽♀️Oktoberben nagyon beteg voltam egy hetig 39 fokos laz stb.. nem teszteltettem de anyut is megfertoztem o. Viszont koronas volt innen gondolom h enis.
Szerdan megkaptam az elso orosz “ csodat” azota hanyingerem van es faj a fejem es a hajam meg mindig hullik🤣🤣 erzem jo lesz ez
Nekem fél évig hullott, nem derült ki, hogy mitől, sok orvosnál voltam. Olvastam valahol, hogy covid után előfordulhat ilyen szövődmény, úgyhogy már csak arra tudok gondolni, hogy esetleg átment rajtam úgy, hogy észre se vettem... Azt olvastam, hogy akár 6-9 hónapig is hullhat az ember haja ilyenkor. Borzalmas. Remélem neked nem lesz ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!