Mi az igazsag a mozgo fonalfergekrol a maszkokban? Mivel magyarazhato (ami nem fereg)?
Ma harmadszor van ez a kérdés.
Nézd vissza.
Két típusú videóval találkozzam eddig. Amin volt a "szövet" szálnak megvastagodása. És a valódi szövetszállal aminek nem volt megvastagodása.
Mind a kettő mozog, a hőhatás változására mozog.
Illetve nem egyértelmű, az aminek volt vastagsága a másik végén, az vízben is mozgott, persze ott is felépp a hőhatás változása. Ebből ezért nem lehet megállapítani, hogy parazita van e a maszkban csak szövetszál. Nyilván nem kell mondanom, hogy a férgek közös jellemzője, az hogy a vastagabb fele a "domináns" ez gyűrűs és fonálférgeknél tökéletesen megtekinthető.
Ezen a videón látszik, hogy van egy bizonyos a férgekre jellemző vastagfél, ami mozog.
Ellenben nagyon sok videón nincs ilyen vastagság.
Itt 100% hogy szövetszálról van szó, ami a hőhatására mozog. [link]
A fenti videó, amit küldtem pusztán az "objektum" szerkezete érdekes. Mint írtam a testen lévő domináns része vastag, és onnan vékonyodik. Bár jelenleg annyi féreg létezik, hogy a tudomány mindet nem is ismeri.
Ez pusztán érdekesség. A férgekről és a fentivideó fényében.
További érdekeségképen jegyzem meg, hogy pont a toxoplazmozis az amit tudományosan nem kutathatnak. Bár ennek nem sok köze van egy toxoplazmához, megkellet jegyeznem.
Nem mondom, hogy férgizik a maszkokat mert valószínűleg nem. (Bár tény, hogy a fenti videó egy egyszer használatos maszk, igaz az alsó is) Máshol is bele tudd menni bármi. Én egyszer a villamoson találtam egy (ránézésre kullancs) bogarat a maszkomban. Innentől kezdve mehetünk odáig hogy valami le is petézik a maszkban.
Én azt mondom, ne csak állítsunk dolgokat. Pl: Munkásokról potyogtak bele a maszkba a szövetszálak. Hanem bizonyítsák is be. Mert ebből csak az derül ki, hogy egy idegen anyag , jelenesetben telhetőleg szövetszál rákerül a maszkra.
Tökéletesen látható a fonálféreg domináns részén a megvastagodás, mely jellemző a férgekre, és ami a fenti videón is látható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!