Miért nevezik a covid oltást védőoltásnak, ha semmi ellen NEM véd?
"Egy tudatos ember soha nem engedi ki a kezéből az élete és az egészsége irányítását."
Hát hallod kérdező... én igyekszem magam irányítani az életemet, de voltam már olyan beteg, hogy azt se tudtam, fiú vagyok-e vagy lány. Nem igaz, hogy te személyesen 100%-ban mindent kontroll alatt tudsz tartani. Lehetek én bármilyen tudatos, akkor is lehet pechem és elkaphatok valamit. Vagy lehet, hogy nem csak magamban bízom, hanem - megválogatva, de - másokban is. És beoltatom magam ami ellen lehet, mert ezzel csökkentem az egyébként elkerülhetetlen kockázatokat.
"Egy tudatos ember soha nem engedi ki a kezéből az élete és az egészsége irányítását."
Tehát szerinted az tudatos, aki pl. eddig se tartott be semmilyen jogszabályt, esetleg akkor ha volt hozzá kedve? :D
Én szóltam.
De nyilván aki "oltakozni" akar, az oltakozzon a saját felelősségére.
Mily rendes tőled, hogy megengeded! :D
De válaszolj, kérlek: az tudatos, aki pl. eddig se tartott be semmilyen jogszabályt, esetleg akkor ha volt hozzá kedve?
Ezt írtad: "Egy tudatos ember soha nem engedi ki a kezéből az élete és az egészsége irányítását."
Ezért kérdezem: a törvényeket se tartja be akkor?
#31 nekem.túl nagyvonalú, ahogy eltekintesz a Covid hosszú lappangási idejétől.
Szóval aki a belobbanas előtti napokban kapják az oltást annak mindegy, az immunizációnak is kell pár nap.
Az oltás megvéd pl.a lélegeztető géptől, és annak csúnya mellékhatásait ól.
Próbáltam: nem jó.
Annyira senki sem tudatos, hogy a lélegzetvételét irányítsa, szóval, ha azt a kontrollt elveszted akkor vagy pumpálják, vagy nyugodj békében, ez van
Tőlem viccelődhettek, meg oltakozhattok is, aztán egy kis idő múlva meglátjuk, hogy szolgál az egészségetek.
De ne feledjétek, a saját felelősségetekre oltakoztok !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!