Mindennapi aurás migrént hogy lehet enyhíteni?
Figyelt kérdés
Se gyógyszer, se gyógytea, se CBD olaj nem hat. 18 éves vagyok és naponta 1-2 aurás migrénem van, amikor mozogni se birok. Az energia ital szokott segíteni (a kávé NEM), de tudom, hogy nagyon egészségtelen, ezért irok ide.2021. márc. 23. 09:11
1/7 anonim válasza:
Kihányom magam, ha nem jön magától, akkor hánytatom magam, pihenek egy lesötétített szobában, valami hétköznapi fájdalomcsillapítót beveszek (csak enyhíti a fájdalmat), ha már nincs hányingerem, citromfagyi vagy hideg, tömény limonádé. Egy hűvös fürdő is segíthet.
2/7 anonim válasza:
Az energiaitalban taurin van, ettől több, mint a kávé. Porban is rendelhető, kb 5e Ft 450g. Egy próbát megérhet, ha gondolod.
Sima folyadékfogyasztás megnevezése is jó tud lenni, nem roham alatt, hanem általában.
3/7 anonim válasza:
Egy ismerősöm is végigszívta ezzel 19 éves koráig, csomószor ki is maradt a suliból, akkor csináltak neki valami extra nagy spektrumú ételintolerancia vizsgálatot és azt mondták, hogy ne egyen több disznót meg paradicsomot és egyik napról a másikra elmúlt neki. Viszont ha valamit véletlen disznózsírral főztek vagy szalonna van benne, bármi, ami disznó, azonnal kiváltja a migrént. Meg kéne nézni, hogy nincs-e neked is valami intolerancia a háttérben.
4/7 A kérdező kommentje:
A hányás “sajnos” nem opció nàlam. Nem tudom meghànytatni magam sehogy.
A taurinrol meg nem hallottam, hálásan koszonom, utana is nezek!
Etel allergia vizsgalat nekem is volt, nem talaltak semmit :(
2021. márc. 23. 19:54
5/7 anonim válasza:
A taurinos válaszoló vagyok: gondolom most nem opció a koponya CT vagy MRI, de mindenképpen kellene egy kivizsgálás. Nekem fejfájás ambulancián (neurológiai szakrendelés) javasolták, és írtak fel Divascan kúrát. Meglepően jól működött. Ha ezeken már túlvagy, akkor nem szóltam.
6/7 A kérdező kommentje:
Persze, mar mindenen is tul vagyok, sajnos mar 4 eve ezzel szenvedek
2021. márc. 23. 20:36
7/7 anonim válasza:
Szia! Azóta valami változás? Jobban vagy? Mostanában sajnos nekem is egyre többször van ilyen aurás migrénem.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!