Amíg nem volt covid az emberek, üzletek, hivatalok miért vették lazábban a fertőtlenítést (kilincsek, asztalok, pultok, wc-k) holott azért eddig is voltak veszélyes kórókozók (mrsa, ecoli, bélféreg, körömgomba) amik megkeserítették a mindennapokat?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 22:55
1/6 anonim válasza:
Mert ez fel lett hypolva... Szánalmas, hogy olyan emberek fertőtlenítik feszt a kezüket most, akik egyébként sz@rás után sem mostak kezet... Én évek óta hordok magamnál kézfertőtlenítőt, nekem nem volt gáz mikor tavaly felvásárolták az egész készletet 🤦
2/6 anonim válasza:
Mert azok nem köhögéssel terjednek, könnyebben gyógyíthatók, nem lehet velük lélegeztetőgépre kerülni, és nem marad utánuk vissza egy betegesebb, legyengült állapot.
3/6 anonim válasza:
2. honnan tudod? simán lehetnek olyan kórokozók egy kilincsen, amik veszélyesebbek, mint a covid...
4/6 everlight válasza:
Mert felesleges,az immunrendszer ellen áll a kórokozóknak
5/6 anonim válasza:
Emiatt is volt, hogy ha utcáról megy haza az ember kezet mos, meg ha eszik az utcán előtte kezet mos vagy fertőtlenít valahogy, ez nem új keletű dolog annyira.
6/6 Metionin válasza:
Mert nem voltak rákötelezve. Normális helyeken eddig is fertőtlenítettek és normális ember eddig is mosta a kezét szappannal. Bizonyos országokban 10-20 éve is ki volt rakva a kézfertőtlenítő az állomáson és az áruházakban. Nekem inkább az volt fura, hogy ez egyeseknek miért nem volt alap eddig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!