2/15 anonim válasza:
Mivel muszaj, ezert igen, Budapest belvarosaban lakom, van ember is, rendor is rendesen, nem kezdek el lazadozni.
Azonban nyilvan ha elmegyunk turazni, vagy elmegyek futni, akkor nem.
5/15 anonim válasza:
Igen, de nem bírok benne hazasétálni (kb 25 perc lenne). E miatt tönegközlekedek :(
6/15 anonim válasza:
Amikor bizonyos városokban a belvárosban kötelező lett, akkor az első egykét héten felvettem. Utána már nem. (Akkor sem, amikor mindenhol egységesen kötelező lett.)
7/15 krwkco válasza:
Olyan maszkot hordok, amiben könnyű lélegezni. Elég gyakran jár a környékünkön rendőrautó, nem akarom, hogy megbüntessenek. Kisebb utcákban sétálva leveszem.
Boltban komolyabb maszk van rajtam.
8/15 everlight válasza:
Soha,nem fogom 0-24 ben hordani,kell a levegő.Nálunk a 16. kerületben a legtöbb ember nem hordja az utcán,sőt én láttam már a Szlovák úton rendőröket maszk nélkül,úgy hogy ha ők sem veszik komolyan ,a népnek se kellene.Nem tudnak minden utcára 0-24 órában rendőrt állítani.
9/15 anonim válasza:
Szoktam, kivéve, ha elfelejtem.
10/15 anonim válasza:
Nem, mert nem Magyarorszagon elek es itt nalunk nem kotelezo utcan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!