Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egészséges a behúzott has?

Egészséges a behúzott has?

Figyelt kérdés

Szóval már jó pár éve behúzott hassal járok mindenhova. Csak akkor engedem ki, amikor egyedül vagyok itthon vagy alszok.

Nem vagyok dagadt, és nincs nagyon nagy hasam. De ha kiengedem, főleg ülve akkor eléggé ki domborodik. Átlagos testalkatú vagyok, van rajtam némi izom, de van hasam.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy egészségtélen folyamatosan, kivéve alvásnál, be húzni a hasam?

Egyébként 27 éves férfi vagyok, 180cm/80kg.

2021. márc. 21. 00:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, köszönöm szépen a hasznos választ!

Szerintem mostantól akkor inkább hasi légzést folytatok!

Ment a zöld!

2021. márc. 21. 00:36
 12/15 A kérdező kommentje:
25 éves válaszoló, én is felszedtem kb plusz 10-12 kilót és hasra ment főleg! Ha eszek még gázabb, és ha nem húzom be akkor gömbölyű! Ezért is húztam be.
2021. márc. 21. 00:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyébként hány kg és hány cm magas vagy?
2021. márc. 21. 00:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Pont ennyit kéne leadnod hasi gyakorlatokkal.

2021. márc. 21. 00:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Tudom nem a legelőnyösebb. De engem nem zavar a pocakom. Még nem olyan mértékű hízás, hogy egészségtélen legyen. Az egészségemre oda figyelek.

És nem gátol meg semmiben, nem végzek semmit nehezebben amit eddig csináltam.

2021. márc. 21. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!