Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most koronavírusosként kinek...

Most koronavírusosként kinek milyen tünetei vannak?

Figyelt kérdés
Aki már valószínűleg a brit mutáns kapta már el.

2021. márc. 19. 12:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hőemelkedéssel kezdődött, aztán elkezdtem köhögni (furcsa mód nekem hurutos köhögésem lett, nem száraz). Másnapra jobban lettem, harmadnapra megint belázasodtam, 38,3 volt a max, én nem csillapított, 38,5 fölött szoktam, addig dolgozik a szervezetem. :-) Aztán jött az orrdugulás, onnantól nem éreztem nagyon ízeket, szagokat, de nem teljesen ment el az a két érzékelés, mert pl. a csípőset éreztem. Kb 4 nap után elmúlt a láz, maradt a köhögés, orrfolyás/dugulás. Mire ezek elmúltak, kiütéseim kezdtek lenni.. most ez a harmadik kiütéses napom, kaptam rá gyógyszert..csalánkiütés. Valószínűleg apukámtól kaptam el, hétfőn voltam fent náluk, akkor már köhécselt és kedden tesztelték a munkahelyén, pozitív lett. Nekem kb 8-9 nap múlva lettek tüneteim.

26N

2021. márc. 19. 14:29
 12/16 A kérdező kommentje:
Jobbulást Nektek akkor! Amikor jöttek a tüneteid így tudtad, hogy te is tutira elkaptad? Amúgy dolgoztál mikor megjelentek a tüneteid?
2021. márc. 19. 14:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Köszönöm! :-)

Nem. Előtte való héten bejelentették a munkahelyemen, hogy hétfőtől home office, szóval pont itthon voltam. Szobatársam nem kapta el, pedig elvileg a tünetek megjelenése előtt is fertőz már. A családból, egyelőre úgy néz ki, hogy csak 1 embernek adtam át, neki is pozitív lett a tesztje. Remélem a többiek megúszták.

2021. márc. 19. 16:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Amúgy amikor lázas voltál feküdtél egész nap?
2021. márc. 19. 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Én most vagyok covidos, de nem hiszem, hogy ez már a mutáns lenne. Bár ki tudja. Mindenesetre nekem csak nátha szerű tüneteim vannak (fejfájás, köhögés, fáradékonyság, elején tüsszögtem és folyt az orrom, de ezek már elmúltak). Se láz, se ízvesztés, se nehézlégzés. Kellemetlen, de nem vészes. Napokig nem tudtam, hogy ez covid, akkor lett gyanús, mikor nem múlt el a náthám a szokásos 2-3 nap alatt. Szerencsére senkivel nem találkoztam közben amúgy se, mert home office-ban vagyok, így nem fertőztem meg senkit.
2021. márc. 19. 18:55
 16/16 anonim ***** válasza:
14: Nem. Nem voltam egyáltalán gyenge. Amikor felszökött a lázam, akkor aludtam 1 órát, aztán ennyi. Költözés kellős közepén voltunk, úgyhogy én itthon végig pakolásztam. Nem ilyen tipikus 24-ből 20-at aludtam, ez volt a szerencsém. :)
2021. márc. 19. 19:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!