Most koronavírusosként kinek milyen tünetei vannak?
Nekem hőemelkedéssel kezdődött, aztán elkezdtem köhögni (furcsa mód nekem hurutos köhögésem lett, nem száraz). Másnapra jobban lettem, harmadnapra megint belázasodtam, 38,3 volt a max, én nem csillapított, 38,5 fölött szoktam, addig dolgozik a szervezetem. :-) Aztán jött az orrdugulás, onnantól nem éreztem nagyon ízeket, szagokat, de nem teljesen ment el az a két érzékelés, mert pl. a csípőset éreztem. Kb 4 nap után elmúlt a láz, maradt a köhögés, orrfolyás/dugulás. Mire ezek elmúltak, kiütéseim kezdtek lenni.. most ez a harmadik kiütéses napom, kaptam rá gyógyszert..csalánkiütés. Valószínűleg apukámtól kaptam el, hétfőn voltam fent náluk, akkor már köhécselt és kedden tesztelték a munkahelyén, pozitív lett. Nekem kb 8-9 nap múlva lettek tüneteim.
26N
Köszönöm! :-)
Nem. Előtte való héten bejelentették a munkahelyemen, hogy hétfőtől home office, szóval pont itthon voltam. Szobatársam nem kapta el, pedig elvileg a tünetek megjelenése előtt is fertőz már. A családból, egyelőre úgy néz ki, hogy csak 1 embernek adtam át, neki is pozitív lett a tesztje. Remélem a többiek megúszták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!