Kinek milyen praktikája vam erre?
Ha nem muszáj, egyszerűen nem tudok korán felébredni. Próbáltam már pár dolgot, de egyszerűen nem megy.
Régen simán felkeltem a sulihoz, munkához. Most is ha van ovi felkelek. Ezzel nincs is baj.
De mpst nincs ovi, a gyerekek olyan 8 körül kelnek. És jó lenne előttük felkelni, hogy ezt azt megcsinálhassak. De akkor se megy, ha hamar elalszom este, vagy inkább kidőlök. Párom is hiába kelt.
Így van, hogy 9 ig elalszom a gyerekekkel. De akkor meg el van cseszve az egész nap. Mert olyankor nincs is délben ebéd csak később. Stb stb.
És ennek ellenére is, ha pl este kidőlök 9 kor és alszom reggel is olyan 7-8 ig, nagyon fáradt vagyok. Mondjuk este se alszom ám valami jól a gyerekek miatt. Mert vagy rugdosnak, vagy sírnak, mikor mi van. Gondolom akinek van gyereke az tudja.
És van, hogy emiatt az egész nap rossz, mert nyűgös vagyok, meg az is fusztrál h van amit aznap nem tudtam megcsinálni stb.
Na szóval praktikákat várnék arra, hogy hogyan tudnék felébredni. És nem csak kinyomkodni a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!