Egyre többször hallom, hogy...?
Figyelt kérdés
Hogy akiket beoltanak, kórházba kerülnek súlyos állapotban, és hogy voltak akik a második oltásuk után meghaltak. Ha ez igaz, akkor miért titkolják? Ha ez így van, akkor az embereknek erről is joguk volna tudni.2021. márc. 18. 21:31
11/19 anonim válasza:
Tehát nincs bizonyítékod, igaz? Vagy higgyük el azért, mert ilyen szépen elmesélted? :D
12/19 A kérdező kommentje:
11-es ne haragudj de baromira buta vagy ha nem erted azt amit az előbb írtam.
2021. márc. 19. 10:12
13/19 anonim válasza:
Akkor lennék buta, ha kérdés nélkül elhinném azt, amit állítasz.
14/19 A kérdező kommentje:
Ha az érveknek sem hiszel, akkor semminek sem fogsz sosem. Ott volt az érv hogy miért nem lesznek ezek a dolgok sosem nyilvánosak, erre úgy viselkedsz mintha ne haragudj de szellemi fogyatékos lennél.
2021. márc. 19. 10:17
15/19 anonim válasza:
Te ezt érvnek nevezed? Jó nagy baj van a fejekben. Ha nem nyilvános egy bizonyos információ, az egyből bizonyítja, hogy az információ valós? És még én vagyok a szellemi fogyatékos? Még jó, hogy a racionalitás nem így működik.
16/19 A kérdező kommentje:
Tébyleg szefós vagy, ne haragudj. Titoktartási nyilatkozat megszegésének tufod mi a következménye? Komolyan szefós vagy.
2021. márc. 19. 10:42
17/19 anonim válasza:
Rendben, akkor az vagyok. Semmin sem változtat. Érvelni melletted tök felesleges, a vitakultúrád egy ötéves szintjén van, így nem pocsékolom rád az időmet. Szép napot!
18/19 anonim válasza:
Ja, egyébként egészségügyben dolgozom, semmiféle titoktartás nem irattak velem alá.
19/19 A kérdező kommentje:
18-as ne hazudj!
2021. márc. 19. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!