SOS. Mit csináljak? Bővebben lent.
Meg vannak duzzadva a lágyéki nyirokcsomóim egy ideje,ezért kértem időpontot nőgyógyászatra,mert gondoltam,hogy lehet vmi nincs rendben ott lent,de mi van ha más az oka.Ezért arra gondoltam hogy elmennék inkább a háziorvosomhoz,és majd ő megmondja,mit csináljak,de attól félek,hogy ő is a nőgyógyászatra fog beutalni,ahová nekem ma du. van időpontom,és a háziorvos is csak du rendel.Szerintetek hova menjek el?Szeretném elkerülni ha lehet a nőgyógyászatot,mert eléggé félek tőle,de ha mégiscsak oda küld majd,akkor jobb lenne inkább ma elmenni,ugyanis nekem a suli miatt nem nagyon lesz időm orvoshoz rohangálni.
Szerintetek mit csináljak?Akinek volt hasonló problémája,őt hova küldte a házidoki?
És kiderült mi volt a baj végül?
De akkor mitévő legyek?Házidoki vagy nőgyógyász?
Egyébként 16 éves lány vagyok ha ez számít
Köszönöm,hogy válaszoltál:)
Csak a lágyéki részen,a jobb oldalon,és nem fájnak egyáltalán.Nőgyógyászhoz nem mentem el,háziorvoshoz igen,de rettentő sokan voltak,így hétfőre kaptam tőle konkrét időpontot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!