Mibe szoktatok kapaszkodni kakilás közben?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 18:19
A kérdező szavazást indított:
mosdókagyló
mosógép
WC-kefe tartó
vízvezeték
semmibe
28 szavazat
1/5 anonim válasza:
Ha kapaszkodnom kell, akkor a radiátorba. Olyan faszán van megoldva, hogy konkrétan a WC mellett van a radiátor. Én szeretek időzni a WC-n, de ha be van fűtve, akkor közben még elveszítek 1 liter vizet izzadság formájában. Undorító.
2/5 A kérdező kommentje:
én vagy a vízvezetékbe, vagy a mosógépbe, vagy egyszerre a kettőbe (mosógép jobb kéz felől, vízvezeték bal kéz felől). sok nehéz helyzeten át segítettek már életem során.
2021. márc. 16. 20:52
3/5 anonim válasza:
wc kefe tartóba azt hogy?:D
én amúgy a bokáimba
5/5 anonim válasza:
Igazából a kilincsbe hasmenésnél is, tehát semmi köze ahhoz hogy kell e erőlködni vagy sem. Ez olyan reflex hogy hányni sem tudsz kiegyenesedve meg szexelni sem tudsz mozdulatlanul alva. Ezek kemény hasonlatok de valamihez kell a reflex és bizonyos testhelyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!