Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet hogy amikor...

Mitől lehet hogy amikor kiszállok az ágyból minden alkalommal megszédülök, meg kell vmiben kapaszkodnom hogy ne essek össze mert fekete foltokat látok?

Figyelt kérdés
De sajnos emellett az is van hogy sűrűn fáj a fejem,az algopirin nem hat,rosszul alszok,és az utcán amikor megyek olyankor úgy érzem szédülök időnként zúg a fejem. Rendesen eszem,iszom így gondolom nem ettől lehet a baj. A vérnyomásomat szoktam mérni otthon és eddig mindig rendben volt. Kávét nem iszom mert nem szeretem. Ugyanakkor nem is dohányzom ha ez számít vmit. 21/N
2013. jún. 29. 06:24
 1/6 anonim válasza:
Mindenképpen menj el dokihoz, egy labor nem ártana. A vérvizsgálattal sok minden ellenőrizhető. Lehetsz vérszegény is, vagy ingadozó a vérnyomásod. Orvos nélkül senki sem fog tudni Neked megnyugtató választ adni erre a problémádra.
2013. jún. 29. 07:07
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem kiskorom óa ez van szédülök ha felállok stb,és a hugomnak is.Nagyon alacsony a vérnyomásunk és sajna én vashiányos is vagyok,de a hugom nem,de ugyan ugy szédül ha feláll.
2013. jún. 29. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyél több sót és igyál vörösbort.
2013. jún. 29. 08:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat. Utolsó: ugye ezt nem gondoltad komolyan???
2013. jún. 29. 08:58
 5/6 anonim válasza:
velem is szokott ilyen lenni,nem mindig csak néha. szerintem attól van,mert hirtelen állok fel,olyankor nekem is muszáj megkapaszkodnom,mert hirtelen nem látok semmit. pár másodperc múlva elmúlik,mintha semmi se történt volna. egyébként én vashiányos vagyok,de nem tudom,h ez számít e.
2013. jún. 29. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk a vörösbort,nekem is ajánlotta az orvos,napi 1-2 dl jót tesz a vashiányosoknak!
2013. jún. 30. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!