D vitamintól nem lehet bevizelni?
Figyelt kérdés
Este, ha lefekszek, megiszok 3 pohár vizet is, ezért mindig éjjel arra ébredek, hogy vizelni kell dehát az normális. D vitamint szedtem 2000ne eurovit-es eddig de most váltottam 2200ne ez is eurovit es, csak oliva is van benne, hogy jobban felszívódjon és ez kapszula vagyis ilyen átlátszó gyöngy tabletta.
Amiért erre vtottam át, ezért lehetséges, hogy ha este sokat iszok, akkor észre sem veszem, bevizelek vagy ez hülyeség, az ilyet semmilyen fajta d vitamin nem befolyásol? Ugyanúgy felébredek, ha kell vizelni?
2021. márc. 16. 09:26
1/4 anonim válasza:
A D-vitaminnak ehhez semmi köze!
2/4 A kérdező kommentje:
*váltottam
És férfi vagyok.
2021. márc. 16. 09:27
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, 41 évesen ezt ugyan tudhatnám, csak valahol ilyen hülyeséget olvastam és azért tettem fel ezt a buta kérdést.
2021. márc. 16. 09:30
4/4 A kérdező kommentje:
Hogy gondoltam megkérdezem itt is, hogy igaz-e vagy sem.
2021. márc. 16. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!