Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Képkiesés a fütől?

Képkiesés a fütől?

Figyelt kérdés
Tegnap régi haverommal elszivtunk egy méretes jointot a sötétben a sarkon egy kisebb utcában. Én sokat szivtam majdnem a háromnegyedét én szivtam el. Mikor odaadtam haveromnak mondtam neki én előremegyek biciklivel. Mikor haladtam 50 métert megálltam valamiért. Hátranéztem sokáig és valahogy csak a sötét utcát láttam előttem a haveromat nem láttam azt hittem nem arra jön ahova én. Utána mikor közelebb jött megláttam de akkor sem tisztán. Szerintetek ez mi? Sose volt még ilyen..
2021. márc. 15. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ráparáztál.
2021. márc. 15. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Meg volt olyan hogy réten szivtunk mellettünk egy nádas volt. Mikor benéztem a nádasba egy ERDŐT láttam.. Még emlékszem hogy be is akartam mászni. :DDD
2021. márc. 15. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ilyenek megesnek, en mar megszoktam. :D Nevess egyet rajta. Vegulis ilyenkor az elmed nem tiszta.
2021. márc. 15. 14:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából rájöttem hogy tudom uralni ha akarom. Mikor magamban elképzelem hogy tiszta vagyok és nézek össze vissza komoly arccal és ránézek haveromra aki gugol mint egy maki és összenézünk halál komoly fejjel és szarrá nevetjük magunkat. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2021. márc. 15. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!