Szerintetek minimum,és maximum hány óra kell az alváshoz?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 20:10
1/6 anonim válasza:
Egyénfüggő, de nekem ahhoz, hogy másnap ne legyek mosottszar, kell egy 2,5-3 óra alvás. Ha nagyon heverészhetnékem van és bőven kialhatom magam, akkor olyan 9-10 óránál akkor sem kell több, ha előtte kialvatlan voltam.
3/6 anonim válasza:
Hány óra kell az alváshoz vagy hány óra alvás kell? Ha az előbbi akkor nem tudom pontosan mire gondolsz ha az utóbbi akkor az meg eléggé ember meg korfüggő. Egy cscsemőnek nagyon sok alvásra van szüksége de egy felnőttnek átlagban elég a 8 óra viszont azért a legtöbb ember nem tud ennyit aludni. Aztán felnőttek közül is van aki 5-6 óra alvás mellett egyáltalán nem fáradt valaki meg simán aludna minden nap 10 órát.
5/6 anonim válasza:
Az emberek 90%-anak 7-9 ora alvas kell.
6/6 anonim válasza:
Arra goldolsz, hogy egy embernek hány óra alvás kell? Az főleg a kortól függ, 7-17 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!