Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Honnan tudok majd igazolást...

Honnan tudok majd igazolást szerezni arról, hogy átestem a covid fertőzésen?

Figyelt kérdés
Karanténom 2.napját töltöm éppen. Szerencsére viszonylag jól vagyok. Honnan vagy kitől kapok majd igazolást, hogy átestem a fertőzésen?
2021. márc. 12. 14:55
 1/3 alletta ***** válasza:
talán a háziorvostól, hisz ő kéri a tesztelést, ő tart táppénzen, ezért rátippelek.
2021. márc. 12. 15:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Önkéntes vagy hatósági karanténban vagy? Ha hatóságiban, akkor alapból lesz határozatod, illetve fognak menni tesztelni még, gondolom a munkahelyed is úgy fogja engedni, hogy dolgozni menj. Kolléganőm januárban esett túl rajta, nálunk (szociális terület) két negatív teszt kell, vagy 21 nap után negatív teszt nélkül is jöhet dolgozni, mert akkor "már nem fertőz".

Jobbulást neked!

2021. márc. 12. 15:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Hatóságiban vagyok. Háziorvos nem ad semmit. Eddig sem jött senki tesztelni, csak telefonon hívtak. Nem mondta senki hogy jönnek tesztelni. Ausztriában dolgozom, ott lett pozitív a gyorstesztem, hazajöttem, osztrák háziorvos nem írhat karantént, mert a magyar hatóság az osztrák munkáltatónak nem fizeti ki, az osztrák hatóság sem, mert magyar lakcímen van. Pcr tesztet saját költségre csináltattam.
2021. márc. 12. 15:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!