Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nagyon magányos...

Mit tegyek ha nagyon magányos vagyok és egy barátom van csak akivel napi szinten beszélek és ő is kezd már el hanyagoni Mi baj lehet ha örök életemre egyedül leszek?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok a kor nem lényeg egy komolyabb kapcsolatban volt részem és amikor vége lett kórházban kerültem többször is öngyilkos akartam lenni

2021. márc. 10. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem irhatsz
2021. márc. 10. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézz filmeket, sorozatokat, foglald el magad, találd meg azt ami boldogságot okoz. Keress valami sportot amit szeretsz, járj el egy egyesülethez, hátha ott osszeismerkedsz valakivel, akár több emberrel, ha van közös érdeklődési kör sokkal könnyebben megy az Ismerkedés. Lehet még barátnőd is lenne. Tarts ki, az élet hosszú, kérd a Istent hogy vezessen és hogy beragyogja az életed.
2021. márc. 10. 21:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj psziholúgoshoz
2021. márc. 27. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!