Most akkor le vannak terhelve a kórházak vagy sem?
Egyszer azt olvasom az ápololóktól,hogy alig vannak betegek a covid osztályon, máskor meg sirábkoznak,vèdik magukat ha panasz van rájuk. Mert nem látják el normálisan a betegeket, védekeznek azzal,hogy le vannak terhelve.
Ismerős körömben az ápolók azt állítják,alig vannak covidosok a covid osztályokon.
Úgyis rám fogják majd, hogy kamuzok, de én egy héten belül két helyről is hallottam, hogy nagy a baj, legalábbis a Covid-részlegeken. Kollégám nemrég hozta haza a súlyos sérülést szenvedett haverját a kórházból, akinek az állapota miatt még bent kellett volna maradnia, de a sok covidos beteg miatt inkább hazaküldték. Egy másik helyen most van benn covidosan egy ismerős, telefonon beszélünk vele, ő mondta, hogy ott is tele van a covid-részleg, és naponta jönnek új betegek. Szerinte nagyobb a baj, mint amit kifelé kommunikálnak.
De tudom, kamuzok, ismerősismerősenemszámít, messzirőljöttemberaztmondamitakar, nincsisvírus, zárkózzbehafélsz, alváshozishúzzmaszkot, jönazújvilágrend.
1-2 kórházba zsúfolják a betegeket, és ott bizony így tényleg gáz van, de a többi annyira nem leterhelt.
Mondjuk nem tudom hol mi a helyzet de ahol van ismerősöm ott elég sokan felmondtak, vagyis pontosabban nem írták alá a papírt, és ott azért van hiány.
4-es nem kell aggódni elhisszük hogy kamuzol, nem kell ennyiszer leírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!