Szerintetek az rendben van, hogy megszüntetik a jàróbeteg ellàtàst? Nem lehet szakorvoshoz menni. Így a kórhàzak jobban le lesznek terhelve szerintem.
1) “ csak nincs az ember minden szarral beutalva.”
Jól hangzik, csak ehhez nincs megfelelő alapellátás. Eddig se volt, most meg a telefonos telemedicinával végképp vége.
És ugyan a háziorvosok között is hozzáállásban óriási különbség van, de a finanszírozás mind a szakorvost, mind a háziorvost abban teszi érdekeltté, hogy minél több ember kerüljön szakrendelőbe.
Ez a döntés most pedig csak politikai. Több embert tudnak covidos ellátásra küldeni, amivel talán, remélhetőleg kevesebb áldozata lesz a járványnak idén, mert ellenkező esetben a tömegek számára is egyértelmű lenne a kormányzás felelőssége. Így viszont rengeteg ember meglévő betegsége marad megfelelő ellátás nélkül, aminek majd hónapok, évek múlva lesznek következményei, de addigra már el fogják felejteni az emberek a mostani szarakodást, illetve belenyugszanak, hogy amúgy is hulladék az egészségügy, nem egyszerre zúdul a vezetők nyakába a sok egészségkárosodás, haláleset; politikailag meg is mentették magukat.
7 vagyok, amit én írtam, az nem fizetős, és nem is kardiológiai vagy onkológiai kezelés, egyszerű járóbeteg szakrendelő.
Talán neked olyan a problémád, ami ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!