Normális hogy nem hízok?
Figyelt kérdés
Már karácsony óta szinte egész nap eszek sajnos túl sokat.. Napi akar 3000-4000kcal főleg édességet..
De nem híztam semmit,ez normális ?
Napi kcal szukséglet súlytartáshoz elvileg 1900kcal (nem sportolok)
(Nem tervezek hízni,csak érdekel hogy ez normális-e?)
175cm/55kg/17F
2021. márc. 9. 20:51
2/7 anonim válasza:
Na bárcsak én is ilyen lennék. Kb 2 éve napi max 1500 de általában inkább 1000kcal-t eszek mégis híztam pedig mozogni is szoktam. Amúgy normális.
3/7 anonim válasza:
Gyors az anyagcseréd. Ez teljesen normális, örülj hogy nem jön fel felesleg ha ennyire sok édességet eszel.
4/7 anonim válasza:
10-ből 8 fiú ilyen, szóval csak tudja a természet, mért normális ez így...
5/7 anonim válasza:
Nem normális, fordulj orvoshoz, komoly betegség is állhat a háttérben
6/7 anonim válasza:
5,
Kérlek ne mondj badarságokat, sok embernek gyors az anyagcseréje. Genetikán múlik az egész.
7/7 anonim válasza:
Fiatal vagy, a leírtakból kiindulva egészséges, így ez tök normális. 10 év múlva már lehet ennyi meg fog látszani de az is lehet, hogy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!