Ritalin receptért nektek is 3 havonta kell kérni ellenőrzött szerről értesitőt a dokitól vagy csak velem ilyenek a gyógyszertárosok?
6. válaszoló vagyok.
Láttam a filmet évekkel ezelőtt és mégis szedem a Ritalint.
Bár most tervezek váltani Vyvanse-re. :)
Tudom, hogy hogyan értetted 12. válaszoló, de nem ilyen egyszerű a kérdés.
Szerintem is vannak benne fontos igazságok, de túlzások is. Hátsó szándék is. Tudjuk miért (csak nem akarom leírni a nevüket, nehogy céltábla legyek - avagy Free Game)
Te M.o-n elsz hogy tudsz valogatni? M.o-n egyedul a ritalin (ez is csak fiataloknak) meg a RITALIN LA van engedelyezve
Vagy egyeb forrasbol szerzed be?
Isten ments, hogy "egyéb forrásból" szerezzem be - félek az ilyesmitől.
Csak azért hiszem, hogy Vyvanse-t Magyarországon is írhatnak fel, mert az ADHD pszichiáter, akihez járok, mondta hogy ezt is lehet választani.
Bár tavaly még azt mondta, hogy külföldről kell rendelni és drága, de megoldható legálisan - természetesen, elvégre különben szóba se hozta volna.
Én csak valamiért azt hittem, hogy ez azóta változott - de most belegondolva egyáltalán nem vagyok biztos benne.
De mindenképpen utánajárok - ma fogok időpontot kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!