Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ritalin receptért nektek is 3...

Ritalin receptért nektek is 3 havonta kell kérni ellenőrzött szerről értesitőt a dokitól vagy csak velem ilyenek a gyógyszertárosok?

Figyelt kérdés
Dokim nem érti miért kérek 3 havonta új értesítőt.

2021. márc. 9. 16:24
1 2
 11/15 bensdorp ***** válasza:
43/2005. (X. 15.) EüM rendelet 7. § (4) - itt található, hogy 3 havonta értesítő is kell.
2021. márc. 11. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ajánlom megnézni a :Pszichiátria, a halálipar című filmet. Ritalint szedsz. Uramisten!
2021. ápr. 12. 03:06
 13/15 anonim ***** válasza:

6. válaszoló vagyok.

Láttam a filmet évekkel ezelőtt és mégis szedem a Ritalint.

Bár most tervezek váltani Vyvanse-re. :)

Tudom, hogy hogyan értetted 12. válaszoló, de nem ilyen egyszerű a kérdés.

Szerintem is vannak benne fontos igazságok, de túlzások is. Hátsó szándék is. Tudjuk miért (csak nem akarom leírni a nevüket, nehogy céltábla legyek - avagy Free Game)

2021. ápr. 12. 07:30
 14/15 A kérdező kommentje:

Te M.o-n elsz hogy tudsz valogatni? M.o-n egyedul a ritalin (ez is csak fiataloknak) meg a RITALIN LA van engedelyezve

Vagy egyeb forrasbol szerzed be?

2021. ápr. 12. 09:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Isten ments, hogy "egyéb forrásból" szerezzem be - félek az ilyesmitől.

Csak azért hiszem, hogy Vyvanse-t Magyarországon is írhatnak fel, mert az ADHD pszichiáter, akihez járok, mondta hogy ezt is lehet választani.

Bár tavaly még azt mondta, hogy külföldről kell rendelni és drága, de megoldható legálisan - természetesen, elvégre különben szóba se hozta volna.

Én csak valamiért azt hittem, hogy ez azóta változott - de most belegondolva egyáltalán nem vagyok biztos benne.

De mindenképpen utánajárok - ma fogok időpontot kérni.

2021. ápr. 12. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!