Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi történhetett a csuklómmal?

Mi történhetett a csuklómmal?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt este az ágyban olvastam. A fejemet kb. egy órát a jobb kezemmel támasztottam. Amikor testhelyzetett váltottam éreztem, hogy fáj.

Reggelre nagyon fájt. Még egy telefont sem tudtam kézben tartani. Később valamelyest csökkent, de egy fél kilós súlyt még mindig gondot okozott.

Mára javult a helyzet, de még mindig elég érzékeny.

2021. márc. 7. 11:01
 1/2 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy a testhelyzeted miatt arra az időre romlott a keringés, megfeszültek a szalagok, az ízület, vagy hasonló. Néhány napon belül el kell múlnia a tüneteknek ebben az esetben, de ha nem, szerintem fordulj orvoshoz! Addig is, ha nem fáj nagyon, esetleg próbáld meg tornáztatni, figyeld meg, melyik irányú mozdulatokra érzékeny.

És jobbulást! :)

2021. márc. 7. 11:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.
2021. márc. 7. 11:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!