Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha szerintetek ártalmatlan a...

Ha szerintetek ártalmatlan a koronavírus akkor miért károsítja a szervezetet?

Figyelt kérdés

Hiszen annak állítjátok be , de bizonyítani meg hát...

KÖZBEN MEG:

"A szakemberek tapasztalatai szerint a fertőzés szinte bármely szervet súlyosan károsíthatja."

"Az intézet fejlesztő részlegén kezelik azokat a gyógyult COVID-19-betegeket, akiknél a betegség szövődményeként szervi károsodás alakult ki. Állapotuk olyan súlyos, hogy szakszerű rehabilitáció nélkül nem lenne esélyük az állapotjavulásra, gyógyulásra. A helyzet komolyságát jól mutatja, hogy ugyanitt hagyományosan agysérülteket, kómásokat kezelnek."

"A főorvos elmondta, leggyakrabban a tüdő szövete hegesedik, aminek következtében csökken a páciensek légzőfelülete. Minderre tünetként erős, akár enyhe megterhelésre is jelentkező légszomj, köhögés és gyengeség hívhatja fel a figyelmet. Szintén jellegzetes szövődmény az idegrendszer károsodása, mivel a COVID-19 az agy érhálózatát is roncsolhatja. "

Bővebben:

[link]

2021. márc. 6. 09:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem ártalmatlan a koronavírus, de egy legyengült immunrendszerre vagy rossz lelkiállapotra bármi káros...!
2021. márc. 6. 09:47
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Mert van pár vírustagadó hülye. Nekem meg jó pár ismerősöm aki átesett rajta, és én magam is, és hónapokkal ezután se vagyunk teljesen jól. Fáradékony az ember, kevésbé bírja a megterhelést, nekem olyan ízületi, és izomfájdalmaim vannak amik a Covid előtt soha nem voltak. És nem vagyok idős, beteges se voltam előtte.
2021. márc. 6. 10:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tény és való: nem oltattam magam, de mikor megbetegedtem még nem volt behozatva a "kínai csoda", se a másik.
2021. márc. 6. 10:05
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos nem ok nélkül van "mellékhatása" a COVID-nak...SEM.

Ez egy koronavírus. A szervezet találkozik minden évben hasonló vírusokkal, ezt influenzajárványnak hívják.

Egyesek átesnek rejta, mások meg sem érzik...

Mitől súlyosabbak egyes nem COVID19 esetekben a tünetek, másokban meg nem, ez vélasz ugyanúgy arra, mitől lesz súlyosan beteg valaki a mostani járványban.

Nagyon sok kutatás azt mutatja, hogy az alacsony D vitamin és cink szint a szervezetben a felelős a tünetek súlyosságáért.

Ha C vitaminból is kevés a bevitel, az csak rádob egy lapáttal.

Hazai konszenzus a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében

[link]

Ez 2012-es anyag.

Furcsa mód nem hallom viszont ennek a szerepét és jótékony hatását a megelőzésben. Csak az oltásokról papolnak, mindenütt.

Mikor elkezdődött ez a mizéria, azóta eszem. D+C+Cink.

Egyszer volt idén egy enyhe, egyéjszakás hőemelkedésem, 37.4.

És ennyi.

Akiket tudok, hogy súlyosabb tüneteik voltak, utána levertség, fáradtság, egyikük sem pótolta ezeket a fontos elemeket.

Szerintem ez lehet az oka.

Dohányzás is biztos közrejátszik.

2021. márc. 6. 10:35
 5/11 anonim ***** válasza:
*Elnézést, tavaly volt enyhe hőemelkedésem, egy éjszakás.
2021. márc. 6. 10:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szedtem D+C+cinket, szedem most is, a kollégáim is, a cég osztogatja mint a cukrot, Ezzel együtt se vagyok egészen jól még most sem. Gondolom ez egyéni érzékenység kérdése is lehet.
2021. márc. 6. 10:40
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
6 - D-ből minimum 3000 NE/nap, C minimum 1000 mg, cink külön tabiban, azt nem tudom mekkora. Nekem ez volt az adagom.
2021. márc. 6. 10:43
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Mert szép és jó a D vitamin, csak messze nem annyira mint az oltás. Ez csak tudomány.
2021. márc. 6. 10:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Meg is van, itt vannak az adagok, miből mennyi javallott.

[link]

És hogy egyéni érzékenység-e?

Így is felfogható.

Ha egyesekben nincs D vitamin elég ami szükséges az immunrendszer összehangolt működéséhez, a "citokin vihar" megelőzéséhez.

2021. márc. 6. 10:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szednek az emberek D vitamint, adnak is nekik nagy dózisban a kórházban, segít is, de nem elég. Nem halottnak a csók, de nem elég.
2021. márc. 6. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!