Utálok mindent kérdése:
Heló. Kaptam egy beutalót hogy nézzék meg a szívemet mert szívzörejem van. (a többi lent) Jóindulatú ártalmatlan ez volt a papíron. Most gond akkor gond van? Vagy ez semmit nem jelent?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál igazolásért mert eddig beteg voltam és mondtam hogy még mindíg köhögök fáj a fejem stb. A nagypapámnak (apai ágon) gond van a szívével. De én egész eddig rendszeresen sportoltam(pl:triatlon) és eddig semmi gond nem volt2018. nov. 26. 18:15
1/3 anonim válasza:
"Jóindulatú ártalmatlan ez volt a papíron. "
Most akkor melyik szót nem érted?
2/3 anonim válasza:
szerintem ez még önmagában nem okoz túl sok bajt, nekem is van (mondjuk nem csak ez az egy gond, még élek, te is túl fogod élni valószínűleg)
3/3 anonim válasza:
A doki biztosra akar menni .1 betegségem miatt gyomor Ct re küldtek .Soha nem volt gyomor problémám .Azért csak menjen el,ez nem fog fájni ,mondta doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!