Koronavírusosan más hogyan érezte magát?
Nálam tegnap mutatták ki, de kedd óta érzem hogy szarul vagyok.
Nekem nagyon furcsa volt, abszolút nem gyanakodtam erre, mert azthittem megfáztam, vagy valami ilyesmi. (Nem szoktam soha beteg lenni.)
Alapból távmunkázok évek óta, és szerdán azt éreztem, hogy egyszerűen ülni is megterhelő a gép előtt.
Ott már azért köhögtem rendesen, plusz a fejem is fájt.
Itt hívtam fel a háziorvosom, hogy mizu.
Egyébként:
- szárazköhögés, ami már most már inkább kezd átváltani hurutosba
- konstans fejfájás ami néha erősebb
- gyengeség, fáradékonyság
- plusz nekem most mintha szakadna fel valami cucc, mintha csak simán taknyos lennék
- lázam eddig abszolút nem volt
5 neo citrant ittam meg kb eddig, 2 algopyrint vettem be, meg a háziorvos felírt valami antihisztamint
Szia!
Én nagyon beteg voltam.
38 éves nő vagyok, alapbetegség nélkül, és nem dohányzom.
3.5 hétig voltam beteg.
Tünetek: 38-39.5Cfokos láz, köhögés (éjjel ébren ültem az ágyban miatta), erős bőrfájdalom, szemfájás, száraz, habos száj, ami miatt enni sem tudtam, ízlelés elvesztése, ízületi fájdalmak, "szőrnyelv" kialakulása (B komplextől helyre jött), állandó fáradtság és folyamatos 130-145ös pulzus.
Szedett gyógyszerek: Tamiflu, Asi Sandoz, Azibiot, Ambroxol, Aspirin Complex, B komplex
A betegség után: a szívemre azóta szednem kell a Bisoprorolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!