Koronavírusosan más hogyan érezte magát?
Figyelt kérdés
Milyen kezdeti tüneteid voltak pl stb?2021. márc. 5. 14:05
11/24 A kérdező kommentje:
Influenzához képest akkor erősebb volt?
2021. márc. 5. 16:13
12/24 anonim válasza:
Hat oszinten, engem az influenza sokkal jobban megviselt. :) Most ami rossz volt, az a gyengeseg, de legalabb kipihentem magam. :) Na meg ez az iz/szaglasvesztes se jo, nem faj vagy ilyesmi, csak kellemetlen.
13/24 A kérdező kommentje:
Hány napig voltál olyan felkelni sem tudok gyenge?
2021. márc. 5. 16:26
14/24 A kérdező kommentje:
Szaglásod most milyen, pl tiszta vagy büdös zokni között különbséget tudnál tenni?
2021. márc. 5. 16:27
15/24 anonim válasza:
Èn 3 napig szinte csak feküdtem, utána mèg 3 napig már több energiám volt, de hamar elfáradtam. Eltelt kb. másfèl hèt azóta, visszajött az erőm teljesen. Nem szedtem semmilyen gyógyszert, csak neocitrant ittam párat, illetve acc-t, na meg persze c,d vitamint.
16/24 anonim válasza:
Ah azt nem tudnám megkülönböztetni. :( Annyira jött vissza a szaglásom, hogy már èrzem a szappan illatát a bőrömön, illetve tegnap a sampont is èreztem már a hajamon. :) A büdöset szerencsère mèg egyáltalán nem èrzem :D Ízeket is annyira èrzem már, hogy valami èdes vagy keserű, de nem úgy mint előtte. :/
17/24 A kérdező kommentje:
16-os köszi szépen nagyon és jobbulást. Tehát azt még nem tudnád eldönteni pl zokniról harisnyáról, hogy aznap volt e rajtad vagy most jött ki a mosásból?
2021. márc. 5. 16:45
18/24 anonim válasza:
Én vagyok az 1 "válaszoló" engem az érdekelne hogy szerintetek úgy mennyi esélyem van/volt elkapni,ha sehova sem megyek szinte mert gyesen vagyok,az iskolás fiam sem beteg és tudomásom szerint a suliba sem senki,a párom se beteg illetve ott sem senki. 2-3 napja érzem én is ezt vagyis,hogy gyenge vagyok, ég az arcom,de ez nem sokáig, ráz a hideg,és ma kezdett picit kaparni a torkom,de ahogy elnézem az inyjem is be van gyulladás,lehet amiatt kapar.anyira rá vagyok parázva erre a dologra,hogy nagyon.tény hogy nem sokat alszom még pici a babám
19/24 anonim válasza:
4-es és 6-os válaszoló vagyok. Hát nekem kb 3 hét volt mire nagyjából rendbejöttem, de utána még egy pár hétig nagyon fáradékony voltam.
Nem tudjuk hogy hol kapta el, nem találkozott sok emberrel. Leginkább csak dolgozni járt, de ott meg nem volt covidos, legalábbis nem tudunk róla.
20/24 anonim válasza:
16-os vagyok. Köszönöm. Nem tudnám megmondani, tènyleg nagyon durván elment a szaglásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!