Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A munkahelyek kb hany szazalek...

A munkahelyek kb hany szazaleka kerhet az uj munkavallalotol vagy a mar meglevo dolgozoktol idonkent koronatesztet? Irodai kerhet? Tudtommal nem. A teszteltetes nem kotelezo a melohelyen es ezert ki sem rughatnak, nincs olyan h emiatt nem vesznek fel

Figyelt kérdés
Normalis valaszokat kerlek. Koszonom

#munkahely #korona #Nem kotelezo
2021. márc. 1. 10:13
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Valaki?
2021. márc. 1. 10:47
 12/33 A kérdező kommentje:
Mindjart reagalok
2021. márc. 1. 10:49
 13/33 anonim ***** válasza:

A teszteléssel egyébként semmi probléma nem lenne, nekem azzal van bajom, ha az oltást erőltetik. Én most úgy vagyok vele, hogy ha a főnököm azt mondaná, hogy oltassam be magam, inkább rúgjon ki. De azt meg úgy sem tenné, mert akkor végkielégítést kéne fizetnie, és tudok olyan titkokat, amiket nem akarna, hogy kiderüljön :D

Ezért mondom, hogy amíg az illető nincs felvéve, addig eldöntheti a munkáltató, hogy mennyire tűnik megbízhatónak az ember, és felveszi-e.

De erre százalékot nem lehet mondani.

2021. márc. 1. 10:50
 14/33 A kérdező kommentje:
Akkor a parod fonoke a szemetebbek koze tartozik sajnos :( Akkor hazidott a fonok h onkentes es ez zsarolas. Az allaskeresesnel, uj munkavallokent azt kell csinalni, hogy jelentkezeskor nyilta ra kell kerdezni, hogy kell-e, mert ugy vallalod, ha nem kotelezo. Lehet tobb olyat talalni szerintem ahol nem kotelezo
2021. márc. 1. 10:54
 15/33 A kérdező kommentje:
Mindjart reagalok az uj hozzaszolasodra, most olvasom
2021. márc. 1. 10:56
 16/33 A kérdező kommentje:

13/15ös hozzászóló

A kormány azt is mondta, hogy azért kérdezik meg az embereket, mert nem akarnak olyan hátrányokat bevezetni, amit az emberek nem akarnak és elég szoros az állás ezzel kapcsolatban, azt olvastam.

Pontosan, ugyanez van a teszteléssel is, amit az oltásról írtál.

Nem mer kirúgni a teszteléssel kapcsolatban sem, mert végkielégítést kell fizetnie, akár kis ideje dolgozol ott, akár régóta.

Ha próbaidőn vagy, nem rúghat ki, csak a próbaidő után.

Ha újoncként jelentkezem, ott meg rá kell kérdezni és mondhatom, hogy nekem olyan munkahely kell, ahova nem kell tesztelés/oltás. Nekem is lehet feltételem.

Lehet több olyan munkahelyet találni, ahova nem kell, irodai munkán is, meg mindenféle munkahelyen is.

Meg a másik az, hogyha elmúlik ez a járvány, megszűnik a pandémia, akkor már nem is kötelezhet a munkáltató tesztre, oltásra.

Vélemény? :)

2021. márc. 1. 11:52
 17/33 A kérdező kommentje:
Itt vagy? :)
2021. márc. 1. 12:12
 18/33 anonim ***** válasza:
Nem sikerült apámmal találkoznom, mert annyian hiányoznak a munkahelyén, hogy nem engedték el.
2021. márc. 1. 16:38
 19/33 anonim ***** válasza:

Mint mondtam, a párom hivatalban dolgozik, vagyis gyakorlatilag maga Orbán Viktor a főnöke :D

Az meg hülyeség, hogy nem rúghat ki próbaidő alatt...pont ez a lényege a próbaidőnek, hogy indoklás nélkül kirúghatnak, vagy felmondhatsz.

2021. márc. 2. 11:51
 20/33 anonim ***** válasza:

"A kormány azt is mondta, hogy azért kérdezik meg az embereket, mert nem akarnak olyan hátrányokat bevezetni"

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? :D Láttad már milyen kérdések vannak a konzultációban? Egyik sem azért van, hogy ez emberek életét megkönnyítsék, vagy kiderítsék a véleményüket.

Azért van, hogy a sajátjaikat igazolják.

2021. márc. 2. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!