Miért van ennyi vírus rettegő?
Figyelt kérdés
Ők minden influenza járvány idején rettegnek, és be zárkóznának?2021. febr. 28. 08:10
11/19 anonim válasza:
Bocsának, hibásan értelmeztem. A heti 2000-3000-es szám az összhalálozás és csak az influenzával való korrelációját nézik. Külön az influenza elhunytakról itt nincs statisztika.
12/19 anonim válasza:
Kedves jelenlévők! Ugyan nézzétek már rá a KSH halálozási adataira! Volt év, mikor az influenzajárvány komolyabb volt! Oké, tavaly (2020) novemberében valamivel magagasabb, mint a sokéves átlag. DE! Gyak nincs egészségügyi ellátás, csak alapellátás! Ahhoz képest, hogy tudatosan írtják a népet, lehetnének rosszabbak ezek az adatok. Nagyon sajnálom és részvétem azoknak a családoknak, akiknek kovidban halt meg a hozzátartozójuk. Azokat is, akik az egyéb betegségük ellâtatlansága miatt haltak meg. Meg akiket nem műtenek meg. Azokat is, akiket hazaadnak a családnak helyhiány miatt és nem tudják ellátni. Nem kell nagy dolgokban gondolkodni. Vegyünk egy streptococcus hordozó krónikusan fertőzött mandulát. Reumás lázat és szívbelhártya gyulladást kap amiatt az ember, hogy nem lehet kikönyörögni vagy csak nagy nehezen egy mezei mandula műtétet. Vagy a 85 éves mamika, akinek nem csinálják meg a szürkehályog műtétet. Mert hogy ugye nem csinálják. Rosszul lát, leesik a lépcsőn, combnyaktörést szenved. Ágyhoz kötött lesz, ebben a korban már nagyon veszélyes. Kap egy tüdőgyulladást és meghal. Mibe is? Az ellâtatlan szürkehályogba. És még sorolhatnám a végtelenségig. Hát így állunk kedves jelenlévők. Tudom, hogy nem ért egyet mindenki, de hátha van aki elgondolkodik egy kicsit.
13/19 anonim válasza:
Kérdező! Neked még egy közeli rokonod, barátod sem volt covidos? Szinte nem is hiszem. Nekem a szomszédom is ebbe halt bele és sok rokonom, ismerősöm elkapta. Sejtem, mit szenvednek. Szóval ne légy ilyen nagyfiú/nagylány és fogadd el alázattal a tényt, hogy ez egy nagyon veszélyes betegség. Mert előbb-utóbb téged is elkap majd, és akkor majd jajgathatsz.
14/19 anonim válasza:
13 "ez egy nagyon veszélyes betegség"! Igen az. Pont mint az infarktus, a daganatok, az influenza, a lyukas vakbélgyulladás, a méhen kívüli terhesség, az eldugult epehólyag, a bélcsavarodás, a stroke, hasnyálmirigy gyulladás, a tüdőgyulladás, a húsevő baktérium fertőzés stb. stb. stb. Mind nagyon veszélyes betegség.
15/19 anonim válasza:
#14: persze, a méhen kívüli terhességet is tömegek kapják el ha valaki elköhinti magát a buszon.
16/19 anonim válasza:
Képzeld, abba is bele lehet halni és csak kettyintett egy jót.
17/19 anonim válasza:
De nem jelentkezik tömegesen hogy egész intenzív osztályokat terheljen túl 🤦♀️
18/19 A kérdező kommentje:
#13 Már átestem rajta, illetve jó pár ismerősöm is.
Pár nap alatt teljesen felépültünk belőle.
Én csak azokat nem értem akik a Covid miatt akár évekre bezáratnának mindent, és meg tiltanának minden féle kontaktust.
Eddig is voltak járványok, és később is lesznek,ezekkel együtt kell élni.
2021. febr. 28. 23:44
19/19 anonim válasza:
Polio járvány is volt, azzal is együtt kellett élni. Mi volt rá a megoldás? A védőoltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!