Miért rendeltek ennyi kínai oltást, ha a legtöbb ember épp nem azt választaná?
A kínait cseszhetjük majd, mivel Európában sehol nem fogják várhatóan elfogadni, követve a lengyel példát. Én ezért tuti nem azt fogom választani. Nem vagyok orvos, nem értek hozzá, de ha már beoltanak, akkor utaznék is. Háziorvos ismerősöm is mondta, hogy úgy kell vadászni az embereket, akik azt kérik, inkább vár mindenki.
Azért ezt rendelték, mert ebből lehet zsebre tenni. Mikor is érdekelte bármi más a fidesz?
Ennyi botcsinálta virológust és infektológust, mint itt van, még nem hordott a föld a hátán!
A választás az arra az esetre vonatkozna, ha az EU-ból jönnének az megrendelt vakcinák rendes ütemben! Mivel nem így van, örüljetek, hogy kaphattok valamit! Ha nem tetszik, majd megkapja más! Van rá jelentkező bőven, akik nem fanyalognak és szeretnének már védettek lenni! Az én körzetemben pillanatok alatt meglettek rá a jelentkezők! A vakcina helyett a fanyalgóknak nehogy a vírus eredetije jusson! Amíg tudatánál van az ember, akkor gondolkodhat rajta, hogy talán jobb lett volna mégis csak a védőoltás. Ilyenkor szokták mondani, hogy eső után köpönyeg! Végezetül csak annyi, hogy már más EU-s országok is bejelentkeztek a "keleti" vakcináért. Várhatják a sorukat, míg ki tudják szolgálni őket!
Kérdező az Pfizer vakcinát beígérték mindenkinek, rendeltünk is sokat, de elkezdtek akadozni a szálkítmányok. Ezért nem csak Magyarország, hanem mások is elkezdtek berendelni kelet felől is. Magyarország az elsők között volt aki kapcsolt hogy ha így megy tovább nem leszünk beoltva jövőre sem, ezért mivel hamarabb kezdtük meg a tárgyalásokat a kínaiakkal és az oroszokkal nyilván előbb is kaptuk meg az ő vakcinájukat.
Nemcsak az a cél higy mindenkit aki hajlandó rá be lehessen oltani, hanem az is hogy lehetőleg egyszerre mert így lehet a leghatékonyabban lelassítani a járványt. Ezt csak úgy lehet megvalósítani, ha a minél több vakcinát veszünk. És itt visszatérek az első mondatahoz hogy mivel nincs elég Pfizer és Moderna nem nagyon volt más választásunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!