Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » AstraZeneca vakcina mellékhatá...

AstraZeneca vakcina mellékhatásai?

Figyelt kérdés
Máma hívott a háziorvos AstaZeneca oltásra. Viszont nem tudom milyen mellékhatásai lehetnek vagy lehetnek e súlyosak? Vagy esetleg itt vannak olyanok akik ezt kapták? Félek is valamennyire. Holnap délelőtt kell visszahívni a háziorvost hogy döntöttem.

2021. febr. 23. 12:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire szűken vesszük, akkor te csak bemásoltad a gugliból, meg lehurrogtad a kérdezőt, holott ő ezt kérdezte:

“ Vagy esetleg itt vannak olyanok akik ezt kapták?”

Az elütést leszámítva szerintem nem atomfizikusnak lenni, hogy kitaláljuk, hogy ő személyes tapasztalatokra kíváncsi, hogy megnyugtassa magát, nem pedig cikkekre.

2021. febr. 23. 14:28
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Én megkaptam, szerintem is a legbiztonságosabb, a kezelő orvosom is ezt ajánlotta, enyhe hőemelkedés volt oltás után, és egy fél nap gyengeség. Semmi több.
2021. febr. 23. 18:26
 13/21 anonim ***** válasza:
18%
Persze hogy hív a háziorvos a te életedért egy csomó pénzt kap a politikusokkal együtt. Beléd fogja diktálni az oltást akármilyen veszélyes. Az az orvos aki védőoltással foglalkozik a szememben nem orvos többé.
2021. febr. 23. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Én 22 én 14 orakor kaptam meg

Éjszaka hidegrázás

Egésznap alsóvégtagi gyengeség

Rossz közérzet

2021. febr. 23. 21:09
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

14 es vagyok

Astrat kaptam

Ma reggel teljesen jó közérzettel keltem

2021. febr. 24. 05:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Tegnap kaptam meg és eddig semmi negatívat nem tapasztaltam
2021. febr. 25. 20:20
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

Megkaptam elsöként a körzetemben. Éjszaka hidegrázás, 39 fok körüli láz. Háziorvossal egyeztetve Rubophent vettem be ami 1 órán belül levitte a lázat. Még 2 tablettát vettem be a beoltás utáni elsö napon, 36 óra után mintha elvágták volna a tüneteket, teljesen jól lettem! Amit tapasztaltam még: a testhöm 35.2-35.8 volt egy hétig utána, több hömérövel mérve is. Bár érzésre nem volt semmi jele. Aztán helyreállt.

Szerintem hatásos ez a vakcina, aki teheti adassa be magának! A láz a hatását mutatja, hogy beindítja az immunrendszert a védekezésre. Viszont a két oltás között is nagyon vigyázzatok magatokra, mert elvileg a második után alakul ki a teljes védettség.

2021. febr. 26. 09:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én két napja kaptam meg az oltást, krónikus betegként, komoly nyaki műtétből 2 éve gyógyulgatva. Eddig semmit nem éreztem, de ma estére fáradtnak éreztem magam, és nem múlik a hőemelkedés 2 órája gyógyszerek hatására sem. Párom felhívta az ügyeletet, azt mondták, hogy most alakulhat az immunválasz, de ha rosszabbul leszek, vagy lilul a kezem, mentő! Ez lehetséges, hogy 2 nap után hat?
2021. febr. 26. 20:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg lehetséges, bár ritkább. Amúgy fáradtságérzet és hőemelkedés miatt ügyeletet hívni? Fura.
2021. febr. 26. 21:02
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A helyzetem veszélyesebb kicsit, mert 26cm vágás van a nyakamon, ami egyéb betegség nélkül is nyilall és bedagad gyakran. Párom az oltás miatt kérdezte volna meg a háziorvost, csak nem érte el, ezért felhivta az ügyeletet, hogy lehet-e okunk aggódni? Reméljük ennyi csak a hatása, és jobban leszek.
2021. febr. 26. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!