Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Téged már beoltottak?

Téged már beoltottak?

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 15:18
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Mennyire kell fogyatékosnak lenni ahhoz, hogy azok akik beoltatnák magukat és azok akik nem lepontozzák egymást?

Nem mindegy nektek mit csinál a másik? Még jó hogy el lehet dönteni. Egyik mellett vagy ellen sincs mindent eldöntő érv.

2021. febr. 19. 16:20
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
Nem és nem is fogom beoltatni magamat.
2021. febr. 19. 19:30
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

Igen. Orvosként Pfizert kaptam, de a jelenlegi szituációt látva már gyakorlatilag bármivel beoltatnám magam.

Pfizer/Moderna --> AstraZeneca/Szputnyik--> Sinopharm sorrendben, ha lenne választásom. De az, hogy kinek melyik a jobb, függ az életkortól és társbetegségektől (én spec fiatal vagyok, nincs alapbetegségem).

2021. márc. 1. 15:28
 14/16 anonim ***** válasza:
41%

" az, hogy kinek melyik a jobb, függ az életkortól és társbetegségektől"

Még a Pfizer, Moderna és AstraZeneca majd a J&J vakcinálnál ez eldönthető, viszont, hogy a büdös pitsába döntöd el az oroszról és a kínairól, hogy beadhatod-e vagy sem, ha nincs róla semmi normális doksi ? :D

2021. márc. 1. 15:33
 15/16 anonim ***** válasza:
68%

Őszintén bevallom, hogy a Sinopharm vakcinának még szégyenletesen nem nagyon néztem utána, az oroszról viszont vannak már fenn kutatási adatok szép számmal.

Egyébként úgy, hogy hallgatsz a háziorvosodra/kezelőorvosodra, aki adja :)

Aki orvosit végzett, ismeri a mechanizmusokat, ahogy a vakcinákat készítették és ahogy hatnak. Amúgy pont, hogy az mRNS alapú Moderna és Pfizer az, ami talán kicsit rosszabbul szerepelt az idős lakosság körében. Az orosz és a kínai "hagyományos" vakcinák esetén kisebb valószínűséggel fog kialakulni bármi káros szövődmény az immungyenge/idős korosztályban.

2021. márc. 1. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:
49%
Engem julius helyett aprilisban fognak. Nem ott elek. De azt uzenem Angliabol, hogy az Astra Zeneca a kilencven folottieket sem pusztitja el, annak ellenere, hogy az elore leirtak szerint valoban aznap, esetleg tobb napig influenza-tunetek lehetnek. De ez lofasz a Covid szovodmenyeihez kepest.
2021. márc. 1. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!