D-Vitamin ingyen - ez valami átverés lehet? Hol a csapda?
Nekem is az volt a benyomásom ránézve erre az oldalra, hogy olyan, mint a fapados légitársaságok, amik mindenképpen meg akarják vásároltatni veled az "extra" szolgáltatásokat és ezért a rendelés során ötször felteszik ugyanazt a kérdést, csak másképpen, hogy hol "igen", hol "nem" választ kell klikkelni, ha el akarod kerülni, hogy megvedd. Vagy sokszor úgy teszik fel a kérdést, hogy kb. "biztos ilyen hülye vagy, hogy nem akarod megvenni?". Vagy már azt hiszed, hogy végre lezártad a rendelést, ami egy pszichológiai vesszőfutás volt és ezért jól le is vagy fáradva agyilag a végére, azt hiszed, hogy elhárítottad minden manipulációs próbálkozásukat és akkor dobják be még egyszer, hogy és akkor most válassz széket vagy válaszd ki, mit szeretnél ezek közül (és persze nincs köztük az ingyenes verzió), amire azt is hiheted, hogy ez is valami kötelező lépés, amin túl kell esni, mert az, hogy kihagyom ezt a lépést, az a gomb mikroszkopikus méretben van elrejtve az oldal alján halványszürke betűvel, hogy fel se merüljön benned, hogy van ilyen lehetőség.
Az ilyen oldalaknak az emberek figyelmetlensége a fő bevétel!
Én kértem az ingyenes D vitamint és meg is érkezett kb 2 hét múlva.
A téglalap alakú és kb 1-1,5cm-es dobozt kinyitva egy műanyag dobozos 360 szemes terméket találtam és némi promó anyagot, illetve a további rendeleshez szükséges dolgokat.
Meg a sárga csekket, amin 570ft volt.
Be is fizettem és ennyivel le is tudtuk az egészet.
Minden más kuka. Persze a termék kivételével.
Nem hívnak, nem zaklatnak.
Eddig 2 emailt kaptam más akciojukrol.
Már kb 2 hónapja szedem 2 szemeket naponta.
Sokkal több energiám van és jobban érzem magam.
Pedig azt hittem csak full kamu az egész.
De végre valami ami nagyon is megerte.
Kár hogy egy címre csak egyet lehet kérni. :(
Jó lett volna ennyiért vagy 10 doboz is... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!