Miért nem érzem a tűszúrást és miért vagyok rosszul csak utána?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2,5 hete injekciózom magam vérhígítóval napi 2x. Általában a jobb combomba adom, mert egyszerűen ott nem érzem valamiért a szúrást, ellenben a bal combomban iszonyatosan fáj, feszít, csíp. Sajnos tűfóbiás vagyok, el sem tudtam képzelni hogy magamat fogom szúrni de azt még annyira sem hogy a párom szúrjon meg. Az érdekelne hogy létezik hogy a stressz és a pánik okoz a beadás után rosszullétet? Hogyan tudnám ezt leküzdeni? Tegnap volt az első nap hogy egyedül adtam be, utána remegtem majd “beájultam” és órákat aludtam.... Iszonyatos ez az öninjekciózás2021. febr. 17. 20:13
2/4 anonim válasza:
Igen, siman lehet a panik es a stressz miatt. De szerintem eleg eros vagy ahoz, hogy lekuzd :)))
3/4 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm, az elsőnek pedig egy marék ilyen injekciót kívánok a seggébe❤️
2021. febr. 17. 21:02
4/4 anonim válasza:
Igen, ez nagyon nehéz lehet egy tűfóbiásnak, őszintén kitartást kívánok neked hozzá. Vigasztaljon a tudat, hogy én december óta ezt csinálom, és megszoktam, bár nem volt könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!